son haberler

Pazarcılardan “Yerli Esnaftan Alış Veriş Yap” Çağrısı

Yayınlanma Tarihi: 6 Ağustos 2021 okunma

Pazarcılardan “Yerli Esnaftan Alış Veriş Yap” Çağrısı
Ekonomi
0

Ünye’de yeni kurulan derneğe üye olan bir grup pazarcı, pazarcıların sorunlarına yönelik çözüm bulunması için basın açıklaması yaptı. Pazarcılar yerli esnaftan alış veriş yapmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

“Protesto İçin Değil, Sorunlarımız İçin Buradayız”

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen pazarcılar adına açıklama yapan dernek başkanı Necmettin Ayyıldız, “Biz hiç kimseyi protesto etmek için burada değiliz. Biz bazı sorunlarımızın çözülmesi için buradayız. Bu sorunlarımızdan bazıları şöyle; pandemiden pazarcılar olarak çok etkilendik. Biz vatandaşlarımızın alış verişini yerli pazarcılardan yapmasını istiyoruz. Ünye’ye dışarıdan pazarcı girişinin de engellenmesini istiyoruz. Pazaryerinde tuvaletimiz yetersiz, ayrıca tuvalet dışına çeşme ya da lavabo yapılmasını istiyoruz. Pazaryerinde bulunan çöp konteynırının yerinin değişmesini istiyoruz” açıklamasında buldu.

Pazarcılar basın açıklamasının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndan ayrıldı. Pazarcılar ayrıca Ünye Belediyesi’nden de randevu talep ederken randevuya olumlu yanıt verilerek bugün saat 16.00’da görüşme yapılacağı ifade edildi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.