son haberler

ÜTSO’da Yönetim Seçimi Yapıldı

Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2018 okunma

ÜTSO’da Yönetim Seçimi Yapıldı
Ekonomi
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 15 Nisan’da yapılan seçimin ardından bu kez de seçilen meclis üyeleri arasından yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı seçildi.

ÜTSO Lokali’nde ilçe seçim kurulu görevlileri tarafından 30 meclis üyesi üç sandıkta oy kullandı. Disiplin Kurulu için 6 asil, 6 yedek, Genel Kurul için Başkan dışında 1 asil, Yönetim Kurulu için ise 8 asil 8 yedek üye seçimi yapıldı.

Disiplin Kurulu üyeleri meclis üyeleri dışından seçilirken Genel Kurul Delegesi ve Yönetim Kurulu üyeleri meclis üyelerinden seçildi.

Yapılan seçime göre ÜTSO Yönetimi şöyle oluştu;

Başkan İrfan Akar

Yönetim Kurulu Üyeleri

1- Hüseyin İşçi

2- Murat Kılıç

3- Levent Şenyurt

4- Aydın Bıyıkoğlu

5-Burhan Benli

6- Hasan Çakır

7-Murat Yiğit

8-Ahmet Cerrah

Genel Kurulu Delegesi; Merter Hasan YAĞCI, İrfan Akar.

Disiplin Kurulu Üyeleri;

1- Ahmet Keskin

2- Hüseyin Duman

3- Mustafa Yılmaz

4- Güray Taslı

5- Osman Güneş

6- Murat Fidan

ÜTSO’nun yeni dönem kesinleşen meclis üyeleri şu isimlerden oluşuyor; İrfan AKAR, Tekin AK,  Murat YİĞİT, Recai ÖZDEMİR, Burhan BENLİ, Merter Hasan YAĞCI, Hasan ÇAKIR, Hakan TAN, Bülent ÇAKMAK, Hayati BALCI, Yılmaz TURAN, Şuayip ARSLAN, Yılmaz GÜLER, Aziz SEZİK, Ahmet CERRAH, Tuncay SAĞLAM, Hüseyin İŞÇİ, Hamza ALP, Levent ŞENYURT, Mehmet OCAK, İsmail ARSLAN, Hakan MUTLU, Aydın BIYIKOĞLU, Ümit ÖZKAN, Hasan ŞİMŞEK, Şevki YİĞİT, Erkan BAŞ, Mevlüt ÇALOĞLU, Hacı DEMİR, Murat KILIÇ.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.