son haberler

Yaman Kuyumculuk Yeni Yerinde Hizmetinizde

Yayınlanma Tarihi: 12 Haziran 2021 okunma

Yaman Kuyumculuk Yeni Yerinde Hizmetinizde
Ekonomi
0

Ünye’de 50 yıldır hizmet veren Yaman Kuyumculuk altın ve mücevher sektöründe yeni konsepti ile yeni yerine taşındı.

Ünye’nin Hükümet Caddesi’nde 5 katlı binayı 3 ay gibi kısa sürede tamamlayan Yaman Kuyumculuk 3 katında hizmet vermeye başladı. Altın ve mücevherde yılların tecrübesini Ünye halkına sunan Yaman Kuyumculuk bir dizi yeniliklere de imza attı.

Kuyumcu AVM’si

Yaman Kuyumculuğun Hükümet Caddesi’nde yenilenen binası adeta kuyumcu AVM’sine dönüştü. İlk katında altın satışının yapıldığı binanın ikinci katı ise mücevher bölümüne ayrıldı. Üçüncü katında ise müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirilen bina hem kısa sürede tamamlanması hem de yeni konseptiyle tam not aldı.

Yarım Asırlık Tecrübe, Zengin Çeşitler…

Kuyumculuk sektöründe yarım asırdır bulunduklarını belirten İş İnsanı Ahmet Yaman, “yaklaşık 1970’li yıllardan beri ticari faaliyetimiz devam etmektedir. Ünyelilere ve Ünye halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Ünye halkına güzel bir bina kazandırmaya çalıştık. Hem kuyumculuk sektöründe hem de mücevherat sektöründe hizmet verecek binamızın görsel açıdan ve mimarisinde Kuyumcular Caddesi olan Hükümet Caddesi’ne yakışır bir bina inşaa ettik. Kompleks olarak bakıldığında altın ve mücevher sektöründe tüm ihtiyaçların karşılanabildiği, zengin çeşitleriyle halkımıza alternatiflerin sunulabildiği bir mağaza kazandırdık” dedi.

“Altın Hiçbir Zaman Kaybettirmez”

Altın piyasasındaki son durumu da değerlendiren Yaman, “altın piyasası her daim zirvede kalmaya devam edecektir. Altında bir düşüş beş çıkış vardır. Aynı arabalardaki vites gibidir. Bir düşerse beş çıkar. O yüzden vatandaşlarımız altına her zaman yatırım yapabilir. Ufak tefek düşüşlere aldırmasınlar. İmkanları olduğu sürece her vatandaşımızın altına yatırım yapmasını tavsiye ediyorum. Yıllardır altının kazandırıyor. Özellikle son zamanlarda son zamanlarda altının kazandırdığı ortada” diye konuştu.

Yeni Evleneceklere Tavsiyeler

Yeni evlenecek çiftlere de tavsiyelerde bulunan Yaman, “yeni çiftlerimize çıktıkları yolda bir ömür mutluluklar diliyorum. Çeşitlilik olarak mağazamızda her zevke uygun çeşitlerimiz mevcut. Önümüzdeki haftadan itibaren ise bu çeşitlerimize yenileri eklenecek. Bize uğramadan karar vermemelerini istiyorum” dedi.

Yaman “Rahatsızlık Verdiysek Özür Diliyoruz”

Yaman Kuyumculuğun bulunduğu binanın 3 ay gibi kısa sürede yıkılıp yeniden inşa edildiğini belirten İş İnsanı Ahmet Yaman sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı; “Kısa süre de olsa Ünye’nin en güzel caddesinde bir mağaza açtık. Bu süreçte arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve Ünyelilere rahtasızlık verdiysek özür diliyoruz. Haklarını helal etmelerini istiyoruz. Herkese güzel günler diliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.