son haberler

Ziyarete Bir Çuval Fındık ile Gitti

Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2017 okunma

Ziyarete Bir Çuval Fındık ile Gitti
Ekonomi
0

ÜNDEF Genel Başkanı Ünyeli Avukat Koray Maral Hürriyet Gazetesi’ne yaptığı ziyarette 1 çuval fındık götürdü. Gazeteci İsmail Saymaz ve Sedat Ergin’e fındık ikramında bulunan Başkan Maral fındığın sorunlarını da anlattı.

Geçtiğimiz ay İstanbul’da yapılan genel kurul ile Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Genel Başkanlığına seçilen aynı zamanda federasyona bağlı Darahta Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Ünyeli Avukat Koray Maral Hürriyet Gazetesi’nde çalışan gazeteci İsmail Saymaz ve Sedat Ergin’e ilginç bir ziyarette bulundu. Maral, Çiçek ve çikolata ile ziyaret yapmak yerine bir çuval fındık götürdü.  Önce Hürriyet Gazetesi binası önünde objektiflere sırtında fındık çuvalı ile gülümseyen Maral, daha sonra gazetecilerle bir araya geldi. Fındık çuvalını gazetecilere ikram eden Maral bir süre sohbet etti.

Sohbetin ana gündemi fındık olurken Maral, “Bugün Hürriyet Gazetesi’ni ziyaret ettim. Gazeteci arkadaşlarıma fındık götürdüm. Fındığın durumunu konuştuk. Onlara dilim döndüğünce fiyatın az olduğunu anlattım” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.