son haberler

10 Yılda 8 Şube Açtı

Yayınlanma Tarihi: 8 Aralık 2017 okunma

10 Yılda 8 Şube Açtı
Gündem
0

Ünye’nin yerel marketi unvanına sahip Kale Market Gölevi Mahallesi’ne şube açtı. Açılışı gerçekleştirilen marketin iki şubesinin daha açılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Ünye’nin birçok mahallesinde şubesi bulunan Kale Market son şubesini Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu karşısına açtı. Açılışa Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, işadamları, siyasiler ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, ” Ufuk kardeşimizin genç yaşında çok hızlı bir şekilde ticarette yükseliyor ve 8. Şubesini burada açıyor olmasına bizde ziyadesiyle memnunuz. Global ticaretin gelişmesiyle birlikte ne yazık ki yerel marketlerimiz, yerel işletmelerimiz her geçen gün azalmaktayken bir yerel işletmeci bir genç girişimci kardeşimizin son dönemde her ay neredeyse bir market şubesi açıyor olması bizi memnun ediyor. Az önce kendisinin ifadesiyle 70’e yakın çalışanı vardı. Burayla beraber bununda üzerine koyacak istihdama da katkı sağlamış oluyor. Ben kendisine teşekkür ediyorum, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar’ın selamlarını da getirerek kendisini temsilen geldim buraya, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan duanın ardından marketin açılışı yapılırken açılışa özel indirimler de vatandaşlara sunuldu. Kale Market Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Balcı ise “Ünye’de 8. şubemizi açtık. Allah çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin. Güzel bir mağaza oldu, güzel bir lokasyon da güzel bir şube açtık. Gelen tüm eş, dost, akraba, müşterilerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah Ünye’mizde daha güzel işler yapacağız, şube açılışlarımız devam edecek. Şubelerin yeri belli, inşallah önümüzdeki süreçte 9 ve 10. şubeler de gelecek. Maalesef yerel perakendecilik Türkiye’de rekabet şartları çok ağır olan bir sektör, bizde yereller olarak Ünye’de bu misyonumuzu edindik inşallah mücadele etmeye çalışıyoruz, daha iyi daha kaliteli, onlardan daha kurumsal hareket etmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizi de bekliyoruz. Şehri şehir yapan değerleridir, Ünye değerlerine sahip çıkmak zorundadır, Ünye’nin yerel gazetecisi, yerel televizyonu, yerel radyosu, yerel marketi, yerel ekonomisi ne kadar güçlüyse şehrin kalkınmışlığı da o kadar güçlü olur. Dolayısıyla bu anlamda bu döngü içerisinde, herkes yerel anlamda birbirine sahip çıkmak zorunda. Ama görüyorum ki Ünye’de müşterilerimiz yerel perakendeye olduğu kadar da yerel ekonomiye sahip çıkıyorlar, bu anlamda hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum, onlardan aldığımız güç ile inşallah önümüzdeki süreçte daha iyi işler yapacağız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.