son haberler

11 Yıllık Bebek Özlemi Mutlu Sonla Bitti

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2016 okunma

11 Yıllık Bebek Özlemi Mutlu Sonla Bitti
Gündem
0

11 yıl önce evlenen ve birçok tedaviye rağmen bebek sahibi olamayan Muslu ailesi, son olarak tüp bebek tedavisi ile 2 ay önce bebek sahibi oldular. Zeynep Sıla adını verdikleri bebekleri için beşik daveti düzenleyen Muslu çifti, Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin diyerek, çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

11-yillik-bebek-ozlemi-mutlu-sonla-bitti-111 yıl önce evlenen Mücella-Erol Muslu çifti, uzun yıllar bebek hasreti çekenlerden. Bebekleri olması için İstanbul’da iki kez tüp bebek tedavisi gören çift, her iki denemede de bebek sahibi olamayarak büyük üzüntü yaşadılar. Son olarak bu kez rotayı Ankara’ya çeviren çift, Ankara’da gerçekleşen tüp bebek tedavisinde yıllardır özlem duydukları bebeklerine kavuştular.

2 ay önce sağlıklı bir şekilde doğan ve adını Zeynep Sıla koydukları kızları için Muslu çifti, Ünye Endüstri Meslek Lisesi Salonu’nda bebek daveti düzenledi. Genelde aileler arasında evde gerçekleşen bebek davetini yıllarca bebek özlemi çeken Muslu çifti salonda bir düğün havasına gerçekleştirirken, organizasyona çok sayıda davetli katıldı.

Kuranı Kerim ve ilahiler okunarak Zeynep Sıla’nın dünyaya gelişi kutlanırken, yakınları da minik Zeynep Sıla’yı hediye yağmuruna tuttu.

Yıllardır özlemini çektikleri bebeklerini kucağına aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten Mücella-Erol Muslu çifti, öncelikle tedavi sürecini başarı ile sonuçlandıran doktorlara, Ankara’da tedavi sürecinde 2 ay boyunca kendilerini misafir eden Eda Kartal’a ve davete katılan tüm dostlarına teşekkür ederken, Allah her aileye bu mutluluğu yaşatması için dua ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.