son haberler

12. Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Atölyesi

Yayınlanma Tarihi: 25 Nisan 2015 okunma

12. Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Atölyesi
Gündem
0

Kamu İdarelerine Eğitim Teknik Danışmanlık Derneği bünyesinde faaliyet yürüten Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu, 12. Temel Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi düzenleyecek.

Kurulduğu günden bu yana birçok kişiyi fotoğraf çekme konusunda ustalaştıran ve fotoğraf sanatını Ünyeliye sevdirmeyi başaran Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu, kurs açılması talebine kayıtsız kalmayarak 12.Temel Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi düzenleyeceklerini ilan etti.

Konuya ilişkin bilgiler veren Kurs Eğiticisi İbrahim Arslan, fotoğrafçılığa ilginin her geçen gün arttığını belirterek; “5 Mayıs 2015 günü başlayacak olan ve 7 haftada toplam 28 saat sürecek olan Kamu İdarelerine Eğitim Teknik Danışmanlık Derneği- Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu olarak düzenlediğimiz 12.temel fotoğrafçılık eğitim atölyesi kursumuz başlıyor. Daha önce tamamlanan on bir dönemde olduğu gibi teorik ve uygulamalı olacaktır. Önceki dönemlerde yapılan kurs ve etkinliklerin fotoğraflarına ibrahimarslan52@hotmail.com ve Işığı Arayanlar Fotoğraf Topluluğu facebook sayfaları üzerinden ulaşılabilir. Atölye boyunca 3 uygulama gezisi, yapılacak olacak yeni fotoğraf sergilerine hazırlık, ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarına katılım sağlanmaktadır. Yine 4 Mayısta da 2.temel fotoğraf işleme teknikleri atölyemiz başlayacaktır. Ayrıca oluşturmuş olduğumuz Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu üyeleri ile birlikte şehir içi şehir dışı fotoğraf çekimleri yapılacaktır” dedi.

Eğitime ilişkinde bilgiler veren Arslan; “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi teorik kısmı Salı ve Cuma günleri saat 19.00-21.00 arası Kamu İdarelerine Eğitim Teknik Danışmanlık Derneği Salonu’nda verilecek daha sonra uygulamalı olarak saha çekimleri yapılacak” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.