son haberler

32 Yıllık Polise Emeklilik Plaketi

Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2018 okunma

32 Yıllık Polise Emeklilik Plaketi
Gündem
0

1986 yılında emniyet teşkilatında göreve başlayan Polis Memuru İsa Akgümüş 32 yıldır sürdürdüğü bu görevi başarı ile tamamlarken Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu başarılı memura plaket verdi.

“Ak Gibi Geldim, Ak Gibi Gidiyorum”

1996 yılından bu yana Ünye’de görev yapan Baş Polis Memuru İsa Akgümüş emekliliğe ayrıldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu’yu ziyaret eden Akgümüş polis olduğu günden bu yana yaptığı başarılı hizmetlerinin bugün karşılığını aldığını ifade ederek, “İlk mesleğe giriş tarihim 12.05.1986. Göreve ilk olarak Niğde Aksaray, Adıyaman ondan sonra 1996’da buraya geldim ve 1996′ dan beri Ünye’de çalışıyorum. Rotasyondan dolayı Çaybaşı ve Kumru’ya gittim ve kısa bir süre o ilçelerde çalıştım. Memuriyette 32. yılı doldurmak gurur verici. Soyadım gibi Ak gibi geldim, ak gibi gidiyorum. Her şeyin bir sonu olduğu gibi memuriyet hayatımın da sonuna geldik. Artık bundan sonra emekliliğin tadını çıkarmaya çalışacağız” diye konuştu.

“Bu Teşkilattan Emekli Olmak Böyle Çokta Kolay Değildir”

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ise polislik mesleğinden emekli olmanın zor olduğunu ifade ederken, “arkadaşımız yaş haddi nedeniyle zorunlu olarak emekliliğe sevk edildi. Kendisine Emniyet Genel Müdürlüğü içerisinde vermiş olduğu hizmetlerden, teşkilatımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 22 yılda Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Ünye halkına hizmet vermek önemli bir başarı. Kendisini kutluyorum. Sivil hayatında da başarılar diliyorum. Bu teşkilattan emekli olmak böyle çokta kolay değildir. Hatta alnı ak başı dik olarak emekli olduğu için kendisini takdir ediyorum” diye konuştu.

Başpolis İsa Akgümüş son olarak İlçe Trafik Tescil bürosunda çalışıyordu.

Emniyet Müdürü Aksu daha sonra Emekli Polise plaket ve hediye takdim etti. Plaket törenine Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek, Komiser İbrahim Yıldız, Komiser Yardımcısı Mehmet Ali Almacı, Başpolis Burhanettin Erpolat ve Toplum Destekli Polis Zeki Ürgün de katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.