son haberler

4 İlçenin Okul Müdürleri Ünye’de Toplandı

Yayınlanma Tarihi: 6 Şubat 2018 okunma

4 İlçenin Okul Müdürleri Ünye’de Toplandı
Eğitim
0

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerinde görev yapan milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle Ünye’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı toplantı Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

“Bu Bir Değerlendirme Toplantısı”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı öncesinde Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal yaptığı konuşmada programın içeriği hakkında bilgi verirken, “bir bakıma birinci dönemin değerlendirmesi, ikinci dönemde yapılması gerekenleri değerlendireceğimiz toplantı olacaktır” diye konuştu.

“İl Genelinde Eğitimde Yapacaklarımızı Konuşacağız”

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve 09.01.2018 tarihinde Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kutlu Tekin Baş ise bu toplantının bir tanışma ve kaynaşma toplantısı olduğunu belirterek, “sorunları, görüşleri ve değerlendirmeleri yapacağımız bir aile içi toplantımızda hem tanışacağız hem de kaynaşacağız. Yaklaşık bir ay önce Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladım. geçen süreçte çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Bu toplantıda da bir araya gelerek neler yapabileceğimizin altını çizmek için hem sohbet edelim hem de 2017-2018 eğitim öğretim yılını değerlendirelim istedik” dedi.

Müdürü Baş’ın bilgilendirme konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda öneriler, görüşler ve hedefler masaya yatırıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.