son haberler

5 Milyonluk Yatırım İçin İmzalar Atıldı

Yayınlanma Tarihi: 3 Mayıs 2016 okunma

5 Milyonluk Yatırım İçin İmzalar Atıldı
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından yürütülen minibüs garajına pazarın taşınması, beton yol ve kilitli parke taşı ile ilgili toplamda yaklaşık 5 milyon TL’lik 3 ayrı firmayla ihalelerin sözleşmeleri imzalandı.

5 Milyonluk Yatırım İçin İmzalar Atıldı 2Belediye makamında gerçekleştirilen imza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Çamyar, “iş üretiyoruz, eserler ortaya çıkarıyoruz” dedi.

Yapılan ihale sözleşmelerinin içeriği hakkında bilgiler aktaran Başkan Çamyar; “Bugün 3 ihalede imza töreni için buradayız. Bunlardan 1 tanesi Pazar yerini taşıyacağımız minibüs garajının içerisiyle ilgili çelik çalışma. Orada yaklaşık maliyetimiz 691 bin liraydı. 90 gün içerisinde birincisi bunu bitirmiş olacağız. İkincisi yine kilitli parke taşıyla yol yapımı. Fen işlerinin ihalesi 542 bin TL’lik ihale bedeli, yaklaşık maliyetimiz 720 bin. 542 bin TL’ye necip yapıda kalmış vaziyette. Diğer ihalemiz ise beton yolla ilgili. Kırsal hizmetler müdürümüzün ihalesi, Ayhan Topçu Bey aynı zamanda tabakhaneyi de yapan firmamıza kaldı. Buda 3 milyon 340 bin liralık bir ihale. 240 gün teslim süreli bir ihaledir. Görüldüğü 5 Milyonluk Yatırım İçin İmzalar Atıldı 3gibi biz iş üretiyoruz. Birçok eserler çıkıyor ortaya. Onun için biz imza faslımızı bitirelim istiyoruz. Pazar yerini boşaltıyor olmamız bizim 2 projemizin hayata geçmesi demektir. Aynı zaman da Kültür Bakanlığına vereceğimiz, 7 dönümlük yerin tapusunu ayırdık. Bu dönüm projesi hazır şu anda” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.