son haberler

A Sınıfı Sürücü Belgesi Artık Ünye’de

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2018 okunma

A Sınıfı Sürücü Belgesi Artık Ünye’de
Gündem
0

Ünye Uzman Sürücü Kursu A Sınıfı sürücü belgesi vermeye başladı.

Ferah Mekana Taşındı

Bir süre önce Pazaryerindeki binadan Ünye Cumhuriyet Meydanı’na taşınan Uzman Sürücü Kursu Eski Hamam bitişiğinde Ünyelilere hizmet vermeye başladı. Kurs Müdürü Fazlı Yüksel yaptığı açıklamada, “Uzman Sürücü Kursu olarak 2014 yılında günümüze çeşitli ehliyet türlerinde Sürücü Eğitimleri vermekteyiz, bu bakımdan kısa sürede en çok sertifika veren ve sınavlarda en çok kazandıran kurs olduğumuz artık herkes tarafından bilinmektedir. Bizlerde tabii olarak hızlı gelişen ve değişen dünya da yerimizde sayamazdık, bir takım değişiklikler yapmaya karar verdik. Çünkü halkımızın bize olan güvenini, inancını boşa çıkaramazdık. İlk olarak kurumumuzu zemin kata naklettik, bundan sonra inşallah yaklaşık 250 m2 ferah bir alanda hizmet vereceğiz, hiçbir kursiyerimiz merdiven çıkma zahmetinde bulunmayacak, bu hususu önemsiyoruz, burada amaç sadece ehliyet vermek değil hemşerilerimize sürücülükle ilgili her türlü sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında rehberlik edeceğiz inşallah. Yaptığımız bu uygulamayı bir vatandaşlık görevi olarak görüyoruz” dedi.

A Sınıfı Ehliyet Veren Ünye’de Tek Yetkili Kurs

Müdür Yüksel ayrıca kurs bünyesine A sınıfı ehliyet yani motosiklet sürücü belgesini eklediklerini ifade ederek, “kursumuz ile ilgili iki önemli gelişmeyi aktarmak istiyorum. Bunlardan birincisi Simülatör destekli direksiyon eğitimlerini önemsiyoruz. Bu açıdan kursiyerlerimiz günün her saatinde bizlerden eğitim alabileceklerdir. Yine önemli bir gelişme olan Ünye de sadece A sınıfı ehliyet veren kurs olarak biz yetkilendirilmiş bulunmaktayız. Hiçbir Motosiklet sevdalısı arkadaşımız bundan sonra ilçe dışına ehliyet almak için gitmeyecektir. 16 yaşında ehliyet almak isteyenlere de kapımız her zaman açık onların kayıtlarını yapabilmekteyiz” dedi.

Ünye Uzman Sürücü Kursu Müdürü Fazlı Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü; Sürücü adaylarımıza yaklaşık 10 kişilik eğitim kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Kurumumuz konum olarak daha modern ve daha ferah bir yerde olup, ulaşımı kolay olan bir yer olan Cumhuriyet Meydanında Tarihi hamamın hemen bitişiğinde zemin katta faaliyetine başlamıştır.  Sürücü adaylarımızın bu fırsatları değerlendirmeleri kendi menfaatlerine olacaktır. Kayıt olmadan bizleri ziyaret etmelerini bu imkanlarımızı, olanaklarımızı görmelerini arzu ediyoruz. Kısacası yaptığımız bu değişiklikle hizmeti vatandaşın ayağına getirmiş bulunmaktayız. Bu itibarla tüm sürücülerimize ve sürücü adaylarımıza kazasız belasız biz yaşam diliyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.