son haberler

Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi

Yayınlanma Tarihi: 2 Mayıs 2016 okunma

Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi
Gündem
0

Ünye’nin Hükümet Caddesinde yürütülen alt yapı ve devamında yapılması düşünülen üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar sırasında ağaçların kesilerek kaldırılması ve bunun yanı sıra reklam panolarına dokunulmaması tepkilere yol açıyor.

Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi 2Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Niksar Caddesi ve Saray Caddesinde gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının bir benzeri de hükümet caddesinde gerçekleştirilecek. Üst yapının çirkin görüntüsü güzelleştirilip daha modern bir görüntü yaratılırken su, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları da tamamlanarak yol sıcak asfalt ile kaplanacak.

Yapılacak güzel çalışmaların ise ağaçların kesilerek sürdürülmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Duruma tepki göstermenin yanı sıra çözüm önerisi de sunan vatandaşlar, ağaçların zarar görmeden başka bir noktaya taşınmasına yarayan cihazların olduğu ve bu araçlardan Ordu Büyükşehir Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi 3Belediyesinin de kullanması gerektiğini ifade ediyor.

Ağaçlar Kesilmesin, Taşınsın

Fikirlerini dile getiren bazı vatandaşlar; “Bir taraftan güzel bir çalışma yapılıyor öbür taraftan yanlış bir davranış sergileniyor. Bir ağaç kolay yetişmiyor. Evet, belki burada çok sayıda ağaç yoktu ama bu durumun azı çoğu olmaz. Yapılan bana göre yanlış. Ağaçların zarar görmeden başka bir noktaya taşınmasını sağlayan araçlar var. Ordu Büyükşehir Belediyesi artık bu araçlardan temin etmesi gerekiyor. Böylece yapılan güzel çalışmalarda Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi 4yanlış yapılmadan herkesin takdirini toplar.

Yetkililerin Haberi Olmadığını Düşünüyoruz

Ağaçların kesilerek kaldırıldığı yerde reklam panolarına dokunulmaması bizi ayrıca üzüyor. Ben yetkililerin bu durumdan haberdar olmadığını düşünmek istiyorum. Malum, daha geçenlerde sahilde ki reklam panoları konusunda halk ciddi tepkiler vermişti ve yetkililer bu durumdan haberdar olmadıklarını beyan etmişlerdi. Ben şimdiki durumda da aynen yetkililerin haberdar olmadığını düşünüyorum. İlla bu noktadan reklam panoları kaldırılsın diye bir tepkimiz yok ancak ağaçlar kesilerek alınıyor ve reklam panolarına dokunulmuyorsa buna karşı sessiz kalmayız” dediler.

Sosyal Medya üzerinden verilen tepkilere bir örnek;

Ağaçlar Kesildi, Reklam Panoları Es Geçildi 5

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.