son haberler

Akkuş Belediye Personeli İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2018 okunma

Akkuş Belediye Personeli İftarda Buluştu
Gündem
0

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve aileleriyle iftarda buluştu. Küçük Kertil Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa katılım oldukça yüksekti.İftar programı öncesi Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

“Hepimizin Gayesi Akkuş’a Hizmet Etmek”

İftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Demirci, ” Hamdolsun geride kalan dört yılı aşkın zamanda olumsuz bir hadise yaşamadık.  Hiçbirimiz Akkuş sokaklarında gezerken yüzümüzü kızartacak hiçbir olaya karışmadık, sadece işimizi ve görevimizi yaptık” dedi.

Belediyeci olarak gayelerinin Akkuş’a hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Demirci, “Biz belediyeciyiz ve bir belediyeci 24 saat göreve hazırdır. Bir ihtiyaç olduğu zaman, vakit gözetmeden görevini icra eder. Biz bir ekip olarak Akkuş’a bir şeyler yapmanın peşindeyiz. İlçemize taş üstüne taş koymaya çalışıyoruz, en alttaki personelimizden en üst kademeye kadar hepimizin tek gayesi Akkuş’a bir şeyler katmak. İlçemizin en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza hizmet götürmek için çaba sarf ediyoruz, bu hizmetleri sırasında mesai mefhumu gütmeden gayret eden tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Allah bu birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Böyle güzel sofralarda yeniden beraber olmak dileğiyle” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.