son haberler

Akkuş Kent Meydanı Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 5 Kasım 2017 okunma

Akkuş Kent Meydanı Açıldı
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’nin büyük gayretleriyle ilçeye kazandırılan Akkuş Kent Meydanı’nın açılışı Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve beraberindekilerin katılımıyla gerçekleşti.
“İlimizin En Büyük 2. Meydanı”
Akkuş’a kazandırılan Kent Meydanı’nda emeği geçenlere teşekkür eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Meydanımız ilimizde en büyük ikinci meydan oldu. Bu meydan Akkuş’ta yapılan diğer hizmetlere şahitlik edecektir. Buraya gelmeden önce Akkuş’u şantiyeye çevireceğimize söz vermiştik. Hamdolsun, bugün Akkuş’umuzun dört bir yanında şantiyeler var. Kamu yatırımları da bir o kadar var. Bugün bize bu hizmetleri sunan başta Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş’a, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine, İl ve İlçe Teşkilatına teşekkür ederim. İlimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
“Akkuş’umuza Çok Yakıştı”
Akkuş’a büyük yatırımlar yapıldığını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Akkuş’umuzun Cumhuriyet Meydanı’nın açılışını için bir araya geldik, bu soğuk havada katılım gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Gerek 2014, 2015 seçimlerinde gerekse referandumda Akkuş’umuzun partimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Eskiden birçok hizmete muhtaç bir ilçemizdi, şimdi ise birçok kamu ve belediye yatırımları yapılmaktadır. En büyük sorunlardan bir tanesi yol idi. Bugün Akkuş Merkezimiz, Kızılelma, Salman ve birçok mahallemiz sıcak asfalta kavuştu. Eski meydanımız çok karışık ve mimari açıdan güzel görünmüyordu. Yeni meydanımız Akkuş’umuza çok yakıştı. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.
Kent Meydanı’nın açılışından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Milletvekilleri ve beraberindekiler Akkuş Küçük Kertil Mesire Alanı’nı gezdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.