son haberler

Ali Özkan 6. Kez Başkan Seçildi

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2018 okunma

Ali Özkan 6. Kez Başkan Seçildi
Gündem
0

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimine tek liste ile katılan Ali Özkan güven tazeledi.
Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Hayri Akyol’un Divan Başkanlığını yaptığı seçimde Başkan yardımcılığını Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreter yardımcısı Ömer Bülür, katip üyeliklerini ise Ali Çatık, Mehmet Gürsu ve Nedim Özgüven yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan seçimlerde bir konuşma yapan başkan Ali Özkan “Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak hep birlikte görev yapıyoruz. Üyelerimizle hasbihal edip ona göre yapılması gerekenleri yapıyoruz. Esnaflarımızın durumu belli, hepimiz günün şartlarında en verimli işler yapıp evimize ekmek götürmenin derdindeyiz. Sıkıntılarımızı ve dertlerimizi zaman zaman yetkililerle konuşup çözümler bulmaya çalışıyoruz” dedi.
Toplam 759 üyenin bulunduğu Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 463 kişi oy kullanırken tamamının oyunu alan Ali Özkan 6. defa başkan seçilmiş oldu.
Ali Özkan’ın yönetiminde Temel Çalık, Muharrem Üstün, Kenan Durmuşoğlu, Nihat Yılmaz, Mehmet Türkmen ve Cevat Çetinkaya. Denetleme Kurulu İbrahim Balcı, Fahri Doksar ve Merve Gül.
Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan seçimlere Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek, Terziler Odası Başkanı İsmet Çat, Gıda Maddeleri Satıcıları Başkanı Orhan Okuyan, Üyeler ve davetliler katıldı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.