son haberler

Ayşe Bulat’a Çalıştığı Hastanede Tören!

Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2018 okunma

Ayşe Bulat’a Çalıştığı Hastanede Tören!
Gündem
0

Dün hayatını kaybeden Ünye Devlet Hastanesi Eski Müdürü Ayşe Bulat için çalıştığı hastanede tören düzenlendi.

4 yıldır kanser tedavisi gören ve dün öğle saatlerinde Ünye Devlet Hastanesi yoğun bakımında hayatını kaybeden Ayşe Bulat çalıştığı kuruma son kez getirildi. Törene Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz, Eski Başhekim Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak, hastane yöneticileri, doktorlar ve çalışanların yanı sıra Ayşe Bulat’ın yakınları katıldı.

Törende konuşan Başhekim Güray Yılmaz, “Ayşe hanım uzun süredir yaşadığı sıkıntılara rağmen bir an olsun yüzünden tebessümü eksik etmedi. 3 yıllık çalışmamız döneminde azmi ve mücadelesi ile örnek bir insan olmuştur. Çalışma arkadaşları olsun, bizlerle olan ilişkilerinde abla kardeş ilişkisi ile bizlere yaklaşmış bütün arkadaşlarının sevgisini kazanmıştır. Ölüm bir gerçek önemli olan insanlar arasında sevgi ile anılabilmek. 48 yaşında olmasına rağmen aramızdan ayrılan Ayşe hanım hep beraber iyi hatıralarıyla anılacaktır. Çalışanların gönlünde ve kalbinde her zaman yaşayacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dostları ve yakınlarına sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Törende daha sonra Ayşe Bulat için helallik alındı. Okunan kuranın ardından dua yapılırken Ayşe Bulat’ın yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Törende Ayşe Bulat’ın kız kardeşinin sesinden “Ey Beyaz Yolcu” adlı şiirde okundu.

Bulat’ın cenazesi daha sonra Ünye Merkez Büyük Camii’ne getirildi.

Ayşe Bulat Kimdir?

Ünye Eski Esnaflarından Lokantacı Hacı Niyazi Bulat’ın Kızı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Bulat ve Fatih Bulat’ın ablaları, Dilara ve Berrin kardeşlerin anneleriydi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.