son haberler

Başkan Çamyar Kahvaltıyı Garaj Camii’nde Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 25 Nisan 2015 okunma

Başkan Çamyar Kahvaltıyı Garaj Camii’nde Yaptı
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Garaj Cami Temsil Heyeti ve Personelinin sabah namazı sonrası düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı.

Başkan Çamyar sabah namazının eda ettikten sonra Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ordu Ak Parti Milletvekili Adayı Oktay Çanak, Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan eşliğinde Garaj Camii Cemaati ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çamyar’dan Birlik Mesajı
Kahvaltı Programı sabah 04.30 da yapılan Hatim-i Şeriflerin duası ile başlarken ardından sabah namazına geçil. Namaz sonrası Garaj Camii Toplantı Salonunda cami cemaati ile bir araya gelen Başkan Çamyar; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde Garaj Camii Cemaati ile buluşturan camii temsil heyeti ve personeline teşekkürü bir borç bilmekteyim. Günün en bereketli zaman diliminde sizler ile bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bizler hemşerilerimle her fırsatta bir araya gelmeye, onların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak Ünye’yi daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi.

Camii cemaati yapılan programdan oldukça memnun kaldı. Böyle programlara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden camii cemaati emeği geçen herkese teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.