son haberler

Başkan Çamyar’dan Seçim Öncesi Uhud Benzetmesi

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2018 okunma

Başkan Çamyar’dan Seçim Öncesi Uhud Benzetmesi
Gündem
0

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından Sandık Kurulu Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen eğitim toplantısına Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayları Ergün Taşçı ve Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve partililer katıldı.

Başkan Çamyar “Okçular Tepesini Terketmemelisiniz”

Eğitim toplantısı öncesi bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimin önemine vurgu yaparken, bir oyun bile ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Çamyar konuşmasında Uhud savaşı benzetmesi yaptı. Çamyar yaptığı konuşmada, “Sevgili Peygamberimiz (S.A.V) Uhud savaşı esnasında “Bu savaşı kesin olarak kazandığımızı ya da kaybettiğimizi görseniz de, kesinlikle bu tepeyi terketmeyeceksiniz” diyerek nöbetçileri okçular tepesine yerleştirmişti. Ancak savaşın gidişatı noktasında kazandık edasıyla oradan ayrılmaları Müslümanlara ders niteliğinde bir sonuca sebep olmuştur. Onun için sizler sandıkları beklemek suretiyle tıpkı Uhud’ta ki okçular gibisiniz. Bu yüzden yaptığınız işin önemini çok iyi kavramanız gerekiyor. “Akşam saat 16:00’da oylama bitti, bizim de görevimiz bitti” dememeniz gerekiyor. Sabah sandıkların başına ilk olarak görevliler yazıldığı andan itibaren sandığın başında olmanız, birleşik oy pusulasının altı imzalanıp ilgili seçim kuruluna teslim edilene kadar parti ile iletişiminiz ve göreviniz devam ediyor olacak. Bu nedenle sizin sandıkların başında son ana kadar durmanız adeta Uhud’ta ki gibidir. Siz orada sadece sandıkları beklemiş olmuyorsunuz, adeta zulme de karşı duruyorsunuz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.