son haberler

Başkan Mutfağı Teftiş Etti, Kaymakam ‘Üç Yerden Biri’ Dedi

Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2017 okunma

Başkan Mutfağı Teftiş Etti, Kaymakam ‘Üç Yerden Biri’ Dedi
Gündem
0

 Ünye’nin yeni gözde mekânlarından biri olacak olan, Atatürk Parkı yanında 2017 yılı başından bu yana hizmet veren Balık Hali’nin üst katında kurulan Taka Balık Restoran açıldı.

Açılışın ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar mutfağı teftiş ederek çalışanlara kolaylıklar dilerken Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise kendisine ikram edilen balık çorbası için “şimdiye kadar bir çok yerde balık çorbası yedim. Bu lezzet şimdiye kadar yediklerimin arasında ilk üçe girer” dedi.

İşletmeciler Fırat Kerem ve Balıkçı Ufuk Taslı restoran ile ilgili yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler; “Ünye’ye yakışır bir tesis oluşturduk. Bunda Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın da büyük emeği var. Güzel bir tesis oluşturup Ünye’nin hizmetine sunuyoruz. İşletmemiz 7 gün sabah saat 09.00’dan itibaren hizmet verecektir. İlk etapta 4 kişi istihdam ettik. Mutfak bölümümüzde iki, serviste iki olmak üzere. Yoğunluğa göre personel sayımızı arttıracağız. Güzel bir mekan olduğunu düşünüyoruz. Burada sadece porsiyon olarak değil, alt katımızda bulunan halden aldıkları balıkları da hazırlayıp vatandaşlarımıza servis edeceğiz.”

Taka Balık Lokantası menüsü balık çorbası, pancar çorbası, balık ekmek, köfte piyaz, balık çeşitleri, turşu kavurması ve mısır ekmeği gibi ürün yelpazesiyle Ünyeliler başta olmak üzere bölge halkına hizmet verecek.

Açılışa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.