son haberler

Başkandan Kabirleri Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2017 okunma

Başkandan Kabirleri Ziyaret
Gündem
0

Ramazan Bayramı arefesinde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de kabir ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlara çiçek ikramında bulundu.

Arefe günü dolaysıyla kabir ziyaretleri gerçekleştiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  ilk olarak asri mezarlık ve ardından da Şeyh Yunus Emre türbesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve kabir ziyaretleri için gelen vatandaşlara saksı çiçeği ikramında bulunan Başkan Çamyar, Ramazan ayının Ünye’de huzur ortamı içerisinde geçtiğini söyledi.

Başkan Çamyar konuşmasında, “Onbir ayın sultanı olan, yoksulların gözetildiği bu mübarek ayda gerçekten ibadetlerimizi yerine getirmek için bütün Müslümanlar olarak gayret içerisinde olduk. Mevla’m yapmış olduğumuz yardımları, tutmuş olduğumuz oruçları inşallah kabul eylesin. Dünya coğrafyasına baktığımız zaman maalesef kanın, gözyaşının, hüznün ve çocuklara zulmün devam ettiğini görüyoruz. Bu vesile ile de Allah-u Teâlâ’ya insanlığa barış ihsan etmesi için dua ve niyazda bulunuyoruz. Bugün arife günü, özellikle de ikindi ve akşam namazı vakti arasında icap ve duaların kabul olduğu bir vakit olacak. Bu zaman diliminde tüm İslam âlemi için dua edeceğiz. Peygamber Efendimiz (S.A.V) sık sık ölümü hatırlayalım diye kabirleri ziyaretten bahseder. Bizlerde bu vesile ile arife gününde kabir ziyaretlerine gelen hemşerilerimize hem yeniden başsağlığı dileyelim, hem de mezar üstüne dikmeleri için çiçek hediye edelim istedik. Bu vesile ile bir kez daha ölmüşlerimize rahmet dileklerimizi iletirken, bayramın tüm İslam coğrafyasına sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, bir kez daha tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.