son haberler

Başkanlardan Çiçekli Devir-Teslim

Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2018 okunma

Başkanlardan Çiçekli Devir-Teslim
Gündem
0

Bugün gerçekleşen AK Parti Ünye İlçe Kongresi’nin ardından Ak Parti İlçe Binasında devir telim töreni gerçekleştirildi. Ak Parti Ünye İlçe Eski Başkanı Arif Ergün görevi yeni Başkan Hüseyin Tavlı’ya devretti.

Devir teslim töreninde, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, bugüne kadar gösterdiği gayret ve emeklerinden dolayı eski başkan Arif Ergün’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Arif Ergün ise yeni Başkan Hüseyin Tavlı’ya çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Yeni yönetim ve eski yönetimin bir arada olduğu toplantıda konuşma yapan Eski Başkan Arif Ergün, üstüne basa basa yeni yönetime tecrübeleri dahilinde, her konuda yardımcı olacağını söyledi.

“Hiç Kimse Bu Koltuklarda Sonsuza Dek Oturmayacak”
“Hiç kimse bu koltuklarda sonsuza dek oturmayacak. Tabi ki zamanı geldiğinde hepimiz koltuğu teslim edeceğiz” diyen Arif Ergün sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz görevi devrettik, bayrağı teslim ettik. Bundan sonra görevi sizler götüreceksiniz. Ben inanıyorum ki, bu kadro bu işi götürecektir. 2019 yılı bizler için çok önemli, Ben de bütün tecrübelerimle, tüm iyi niyetimle elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bunda hiçbir şüpheniz olmasın. Biz yolumuza devam edeceğiz. Benim hiçbir şekilde kafamın arkasında bir şey yok. Hiç kimse bu koltuklarda sonsuza dek oturmayacak. Tabi ki zamanı geldiğinde hepimiz koltuğu teslim edeceğiz.”

“Su akarken Kabımıza Ne Doldurursak Karımız”
Alınacak kararların çok önemli olduğunu söyleyen Ergün, “Su akarken kabımızı dolduralım. Ne kaparsak karımız.” dedi. Ergün, “Ordu’da Ünye’nin siyasi anlamda çok güzel bir adı var. Biz hep ilkleri yüksek puanlarla taşıdık. Onun için Ordu bölgesinin gözleri hep üzerimizde olmuştur. Şimdi de sizin üzerinizde olacak. Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah burada alınan kararlar Ünye’mize hayırlar getirsin. Yeni yönetimimize tekrar hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

“Belli Bir Kesimin Düşüncesiyle Hareket Etmeyip, Herkesi Kucaklayan Olacağız”
Çiçeği burnunda Başkan Hüseyin Tavlı, yeni yönetimiyle birlikte basının karşısına çıktı. Aldıkları görevin sorumluluğunun ağır olduğunu söyleyen Tavlı, belli düşüncedeki kesime hitap etmeyeceklerini, aksine herkesi kucaklayıcı bir yapı olacaklarının altını çizdi.


Tavlı; “Yüce Allah inşallah bize bu görevi layık görenlere karşı bizi mahcup etmez. Gene Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hizmet ederken, bölgede, ilçe de asla belli bir kesimin düşüncesiyle hareket eden, dikkate almayan değil, aksine her kesimi kucaklayan bir ekip olacağız. Sayın Başkanımız Arif Ergün’e de etmiş olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.