son haberler

BBP Genel Başkanı Destici Çaybaşı’nda!

Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2020 okunma

BBP Genel Başkanı Destici Çaybaşı’nda!
Gündem
0

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Çaybaşı İlçesi’ndeki Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait Düzenli Çöp Depolama Alanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

“Burada Bir Yanlış Var ve Bu Yanlışın Düzeltilmesi İçin Buradayız”

Göksu Mahallesi’nde kurulan tesis önünde toplanan kalabalığa seslenen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “bu meselenin bir siyasi parti meselesi olmadığını, belediye başkanlığı seçimleri meselesi olmadığını sizlere ifade etmek istiyorum. Çünkü şuanda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını yapan Hilmi Bey bizim de parti olarak desteklediğimiz adayımızdı. Dolayısıyla bizim belediye başkanımıza karşı bir tavrımız söz konusu değil. Biz sadece burada bir yanlış var ve bu yanlışın düzeltilmesi için buradayız ve düzeltirene kadar burada olacağız. Burada projeye uygun hareket edilmediği, deponun düzenli olarak yapılmadığı, ayrıştırma yapılmadan gelişi güzel bir şekilde çöplerin buraya getirilerek döküldüğü aşikar. Dolayısıyla da bunun sonucunda vahşi depolama yapılarak doğayı ve çevreyi katlediyoruz. Bu nedenle insan sağlığını tehdit ediyor. Bu sadece bu bölgeye zarar vermiyor, Çaybaşı, İkizce ve Ünye’de içme sularında da yarın bunların sağlıksız sonuçlarıyla karşı karşıya kalacağız. Onun için biz buraya bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz.  Bu konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüceğim. Gerekirse konuyu Cumhurbaşkanına kadar götüreceğim” dedi.

BBP Lideri Destici konuşmasının ardından çöp tesisine giderek yetkililerle görüştü.

Öte yandan Destici’nin ziyareti öncesi Çaybaşılılar tesise girmek isteyen çöp kamyonlarının geçişine izin vermedi ve kamyonlar geri gönderildi. Jandarma tesis önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.