son haberler

Bileklerinin Hakkıyla Kazandılar

Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2017 okunma

Bileklerinin Hakkıyla Kazandılar
Gündem
0

ÜNÇEK Spor Kulübü katıldığı Bilek Güreşi Türkiye Yarışmasından çeşitli sıkletlerde Türkiye derecesi yaparak döndü. Takım halinde ise Genç Kızlar Türkiye ikinciliği alındı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Dikici: Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonumuzun 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri 18 Yaş Altı Gençler ( Bay – Bayan), kategorilerinde 14-18 Mart 2017 Tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi Limak Limra Otel de yapıldı. Yarışmaya 16 genç- bayan, 8 genç – erkek sporcu götürdük. Ünye ve Çevre ilçelerden okul idarecileriyle birlikte yaptığımız elemelerden seçilen çelik bilek erkek ve kız sporcu öğrencilerimizi antrenmanlarla yarışmaya hazırladık ve yarıştırdık. Okul idarecilerimizle görüşerek, onlarında destekleriyle liseli gençleri sporun içine çekmeye, sporu hayatlarının bir parçası yapmaya çalışıyoruz. Sporcularımız okullarını, Ünye’mizi, Ordu’muzu en iyi şekilde temsil ettiler. Örnek davranışlarıyla sporun sadece yarış, çekişme, rekabet olmadığını kardeşlik, paylaşma, kaynaşma, tanışma olduğunu gösterdiler. Ordu, 67 il 1000 sporcunun katıldığı bu turnuvada Takım halinde Genç Kızlar Türkiye ikincisi oldu.  Türkiye ikinciliğini bize kazandıran üç kulübümüz: ÜNÇEK Spor Kulübü, İDEAL Gençlik Spor Kulübü, Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübüdür. Kulüplerimizin gayretini ve çalışmalarını gören, destekleyen, Büyük Şehir Belediye başkanımız Enver Yılmaz’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e de teşekkür ederim” dedi.

Sporcularımızın Türkiye Dereceleri:

70 kilo sağ kolda Fatmanur KESKİN Türkiye 2. si oldu.

55 kilo sağ kolda Eda TÜREDİ Türkiye 3. sü oldu.

50 kilo sağ kolda Murat KUYUMCU Türkiye 3. sü oldu

70 kilo sol kolda Mustafa ŞEN Türkiye 3. sü oldu.

70 kilo sol kolda Fatmanur KESKİN Türkiye 3. sü oldu.

70 kilo sol kolda Mustafa ŞEN Türkiye 4. sü oldu.

55 kilo sol kolda Arif ÇOBAN Türkiye 5. si oldu.

+70 kilo sol kolda Özgenur FİDAN Türkiye 5.si oldu.

55 kilo sol kolda Eda TÜREDİ Türkiye 6.sı oldu.

55 kilo sol kolda Murat KUYUMC Türkiye 6.sı oldu

55 kilo sol kolda Rumeysa BIYIK Türkiye 7.si oldu.

55 kilo sol kolda Furkan Kirman Türkiye 8.si oldu.

55 kilo sağ kolda Edanur USLU Türkiye 8.si oldu.

Kulüp Başkanı Hüseyin Dikici ayrıca; “Her yıl sporcularımızın başarısı daha da artmaktadır. ÜNÇEK Spor Kulübü olarak bu çığırı açmaktan çok mutluyuz. Biz okullarımızı kucaklıyoruz. Okul idarecilerimiz kapılarını bize sonuna kadar açıyor. Okul elemelerinde, yarışmalara katılırken maddi desteklerini bizden esirgemeyen Belediye başkanımız Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyorum. He zaman yanımızda, her şey gençler için diyerek Bilek güreşi Türkiye Yarışmasına öğrencilerini gönderen maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen okul müdürlerimiz Salih Aydın, İbrahim Elibolca, Mustafa Temiz, İsa Ünel’e teşekkür ediyorum. Bu başarılarımız onların da başarısıdır. Onları da tebrik ediyorum. Gençlik Spor İlçe Başkanı Aydın Kuyumcu ‘ya teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.