son haberler

Büyükşehir Ünye’yi Unuttu Mu?

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2017 okunma

Büyükşehir Ünye’yi Unuttu Mu?
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş hafta sonunu memleketinde geçirecek. Bugün Ankara’dan Ordu’ya gelecek olan Kurtulmuş Ordu ve Fatsa’da çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Cumartesi gününü Ünye’ye ayıracak.

Altınordu’da İftar

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ilk olarak Altınordu ilçesinde İlçe Belediye Başkanlarıyla toplantı yapacak. Valilik Binasında İl Koordinasyon Toplantısına da katılacak olan Kurtulmuş Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan iftar programına katılacak.

İftardan sonra gece Fatsa’ya hareket edecek olan Kurtulmuş, sahuru Fatsa’da yaptıktan sonra Ünye’ye gelecek.

Ünye’deki İftarı Ünye Belediyesi Verecek

Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ünye’deki programı Cumartesi günü öğleden sonra özel ziyaretlerle başlayacak. Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığında İlçe Başkanlarıyla toplanacak olan Kurtulmuş, daha sonra Ünye’de Canlı Yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak. Kurtulmuş Cumartesi Akşamı Ünye Belediyesi’nin düzenleyeceği İskele’de İftar programına katılarak Ünyelilerle iftarını açacak. İftar sonrası Ünye’de temaslarda bulunacak olan Kurtulmuş Sahur programını da Ünye’de yapacak.

Kurtulmuş Pazar günü Ünye’den ayrılacak Diyarbakır’a hava yolu ile geçecek.

Ünye’de Büyükşehir’in İftarı, Programda Yok!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin her ilçede iftar programları devam ediyor. Şimdiye kadar birçok ilçede düzenlenen programlarla iftarını ilçe halkı ile açan Başkan Enver Yılmaz’ın Ünye programı 14 Haziran olarak açıklanmıştı. Daha önce açıklanan programa göre Ünye’de verilmesi düşünülen program sessiz sedasız iptal edildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapılmazken Büyükşehir’in Ünye’de ne zaman iftar vereceği ya da iftar programlarına Ünye’yi dahil edip etmeyeceği ise merak konusu.

Çevre İlçelerde İftar Programı Tamamlandı

“Aynı Sofrada Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 19 ilçe ve 6 büyük mahallede iftar programları düzenlenirken Fatsa, İkizce, Çaybaşı ve Akkuş ilçelerinde iftar programı belirlenen tarihlerde gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı’na yaklaşık 9 gün kalırken Ünye’de ise Büyükşehir Ünye’yi Unuttu mu? Sesleri yükseliyor.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.