son haberler

Çakırtepe’de Başarılı Beyin Tümörü Ameliyatı

Yayınlanma Tarihi: 23 Aralık 2016 okunma

Çakırtepe’de Başarılı Beyin Tümörü Ameliyatı
Gündem
0

67 yaşındaki hasta Fatma SOFUOĞLU 15 Aralık 2016 tarihinde evde bayılma sonrasında acil olarak Özel Ünye Çakırtepe Hastanesine kaldırıldı.

Burada Çakırtepe Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Tufan ÖZKAYRAN tarafından yapılan muayene, tetkik ve klinik bulgular ışığında, hastada beyin tümörü tanısı konuldu.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Tufan ÖZKAYRAN ve hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda hastanın ameliyata alınmasına karar verildi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU ve ameliyathane ekibi tarafından ameliyata alınan hasta, başarılı geçen operasyonun ardından bir gece yoğun bakım ekibi tarafından büyük bir titizlikle takip edildi.

67 yaşındaki Fatma SOFUOĞLU daha sonra servise alınarak normal aktivitelerini yapar hale geldi. Kendi kendine yürüyebilen, konuşabilen ve kendi kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilen hastanın takibi doktoru Ahmet EROĞLU ve servis ekibi tarafından halen daha devam etmektedir.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU, ‘’hastanın beyin tümörünün, felç kalmasına ve sara nöbeti geçirmesine sebep olabilecek derecede riskli bir bölgede olduğu ancak buna rağmen operasyonu sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirtirken; tümörlü bölgenin tamamının temizlenip hastanın sağlığına kavuştuğunu’’ kaydetti.

Hasta yakınları ise; bu tür vakaların buralarda yapılmasına olanak sağlayan ve vakaların başarı ile gerçekleşmesi için tüm imkânları bünyesinde barındıran hastane yönetimine minnettar olduklarını kaydederken; doktorları Op. Dr. Ahmet EROĞLU ve Uzm. Dr. Tufan ÖZKAYRAN’a tıbbi bilgileri ve insani özverilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca kendilerini bir an olsun bile yalnız bırakmayan yoğun bakım çalışanları, servis çalışanları, ameliyathane ekibi ve tüm hastane çalışanlarına verdikleri hizmetlerden ötürü şükranlarını sundular.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.