son haberler

Çamyar, Eğitim Bir-Sen Üyelerini Ağırladı

Yayınlanma Tarihi: 23 Mart 2018 okunma

Çamyar, Eğitim Bir-Sen Üyelerini Ağırladı
Gündem
0

Ünye’deki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla toplantılar düzenleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Eğitim Bir- Sen Ünye Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Eğitim Bir- Sen Ünye Şubesi üyeleriyle bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, öğretmenlerin geleceğe yön veren isimler olduğunu söyledi.

“Kendinizle Gurur Duymalısınız”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, programda yaptığı konuşmada öğretmenlerin toplumdaki yerine dikkat çekerek, “Sizler bizim çocuklarımızı emanet etiğimiz kişilersiniz, sizler aslında geleceğe yön veren isimlersiniz. Öğretmenlik çok yüce bir meslek ve böyle bir mesleği yapıyor olmanızdan dolayı, kendinizle gurur duymalısınız. Ben değerli bir toplulukla bu akşam burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Öğretmenlerimiz seçim döneminde bana en fazla doğalgazı sormuşlardı. Bizde göreve gelir gelmez doğalgaz çalışmasına başlayacağımızı ifade etmiştik. Hâlbuki doğalgaz Ünye’ye 2008 yılında çevre yolunun kenarından geçtiği halde bir türlü çalışma yapılamamıştı. Çalışmalara bizim dönemimizde başladık. Şu anda yüzde 30’dayız. Bu sene 2018 ile ilgili 8 buçuk milyonluk bir yatırım planladık. İnşallah 2020 yılı içerisinde Ünye’de doğalgaz kazı çalışması faaliyetlerini tamamen gündemimizden düşmüş olacak. Ünye değişiyor, Ünye dönüşüyor. Siyaset zor bir sanat ama yapılan hizmetler ortaya çıktıkça da adaletli bir şekilde bu kent yönettiğimizi görüyoruz.” dedi.

“Sizin yetiştirdiğiniz evlatlar bugün milli silahları üretiyor”

Başkan Çamyar, Öğretmenlerin ellerinde yetişen çocukların ülkenin geliştirilmesinde büyük rol oynadığını ifade ederek, “Ünye ile beraber baktığımızda Türkiye’de değişiyor. Ulaşımdan, altyapıdan, sosyal güvenlikten, okullarımızdaki kitaplarımızdan derslik sayımızdan her şeyin değişip dönüştüğü hızlıca değişen bir Türkiye’yi birlikte inşa etmeninde mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizin yetiştirdiği çocukların üretmiş oldukları milli silahlarla bugün Afrin’de başarıya gidiyoruz. Sizin yetiştirdiğiniz evlatlar bugün milli silahları üretiyor. Sizin yetiştirdiğiniz evlatlar yarın uzayı planlıyor. Bu ülkede yaşıyor olmaktan, Ünye’de yaşıyor olmaktan dolayı ne kadar şükretsek azdır.” diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Ünye Şube Başkanı İsa Ünel, kendilerine ev sahipliği yapan Başkan Çamyar ile katılımlarından dolayı üyelerine teşekkür etti.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.