son haberler

Çamyar; “Tanıtım Amacına Ulaştı”

Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2015 okunma

Çamyar; “Tanıtım Amacına Ulaştı”
Gündem
0

Ordu’yu her yönüyle tanıtmak, gurbette yaşayan Ordulularla sılada yaşayan Orduluları buluşturmak amacıyla İstanbul Feshane’de düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi. Tanıtımın amacına ulaştığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Tanıtım günlerinin Ordu turizmine ciddi katkı sunacağına yürekten inanıyorum” dedi.

7 Mayıs Perşembe günü törenle açılışı yapılan “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğine, İstanbul ve çevresinde yaşayan Orduluların yanı sıra İstanbul’da yaşayan gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. Ordu’dan 19 ilçe belediyesinin stant açtığı etkinlikte büyük ilgi gören Ünye Belediyesi standı, 3 gün boyunca binlerce kişiye Ünye’nin kültürel değerlerini tanıtarak amacına ulaştı.

Siyasetçiler, bürokratlar, sanatçılar, akademisyenler, sporcular, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinde büyük ilgi gören Ünye Belediyesi standı, etkinlik boyunca binlerce kişiyi ağırlayarak Ünye’nin kültürel değerlerini tanıttı. Coşkulu kalabalığın hiç eksilmediği Ünye Belediyesi standında vatandaşlara Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan turizm kitapçıkları hediye edilerek Ünye’nin doğal güzelliklerinin tanıtılması amaçlandı. İstanbul ve civar illerde yaşayan Ünyelilerin memleket hasreti gidermek için akın ettiği Tanıtım Günleri’nde ayrıca Ordu Mutfağına özel yemekler, yöreye has ürünler sergilendi.

Tanıtım günleri boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünyeli hemşerileriyle yakından ilgilenerek Ünye hakkında uzun sohbetler etti ve onlara Ünye’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla ilgili olarak detaylı şekilde bilgiler verdi. Etkinliklerden son derece memnun olan vatandaşlar Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Yazılı ve Görsel Medya Büyük İlgi Gösterdi

Yerel televizyon kanallarının canlı yayın yaptığı Ordu Tanıtım Günleri’ne, ulusal televizyon kanallarının da ilgisi yoğun oldu. Ulusal televizyon kanallarına değerlendirmede bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Tanıtım Günleri etkinliğinin Ordu’nun ve ilçelerin tanıtımı için önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Ordu Tanıtım Günleri’nin amacına ulaştığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Böyle anlamlı bir dönemde Orduluları Feshane’ye taşıyarak İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimizle buluşturmak ve bu tanıtımı tüm İstanbullulara göstermek istedik. Tanıtım günlerinin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Tanıtım günlerinin Ordu turizmine ciddi katkı sunacağına yürekten inanıyorum” dedi.

‘Etkinlik Amacına Ulaştı’

Başkan Çamyar konuşmasın devamında etkinliğin önemine de değinerek, “Yeşil ile Mavinin buluştuğu Ünye’mizi İstanbul başta olmak üzere ülkemiz tüm dünyaya tanıtmaya çalıştık. Güzel şehrimizin doğal güzelliklerini ve farklılıklarını tanıttığımıza inanıyorum. Valiliğimizin desteği ve Ordu Büyükşehir Belediyemizin organizasyonuyla düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde hem İstanbul ve çevresinde yaşayan gurbetçi hemşerilerimizle hasret ve özlem giderdik, hem de İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza Ünye’mizi her yönüyle tanıtmaya çalıştık. Ordu Tanıtım Günlerinde yoğun bir ziyaretçi akınının yanı sıra ulusal televizyon kanallarının da büyük ilgisini gördük, bu da bizleri fazlasıyla memnun etti. Ben bu tür organizasyonların devam etmesi dileğinde bulunurken bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.