son haberler

Çamyar’dan Personeli İçin Belediyeciler Günü

Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2017 okunma

Çamyar’dan Personeli İçin Belediyeciler Günü
Gündem
0

Ünye Belediyesi Personeli dün akşam düzenlenen programla bir araya geldi. Ünye’nin alt yapı, üst yapı, imar, peyzaj ve mimarında emeği olan belediye personelini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Atakale Restaurant’ta ağırladı.

Normal bir yemekten daha fazlası olan programda Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından programın Belediyeciler Günü olarak adlandırıldığı ve Ünye’nin her taşının altında alın teri, emeği olan belediye personelinin ilk kez kendi günlerinin olduğu kaydedildi.

Verilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “burada bir masaya bakıyorum, şehrin alt yapısını görüyorum, bir masaya bakıyorum üst yapısını görüyorum ve başka bir masaya baktığımda ise imarını görüyorum. Sizler Ünye için emek veriyorsunuz, alın teri döküyorsunuz. Bizde daha önce hiçbir belediyenin yapmadığı Belediyecilik Günü düzenleyelim istedik ve bu günün de asıl sahibinin sizlerin olmasını istedik. Bu düşüncemiz bugün Ünye’de hayata geçti ama belki farklı bir ilçede daha yapılacak. Bizi biz yapan şey bu şehre birlikte hizmet etme sevdamızdır. Birlikte çalışmaktan ve birlikte yol almaktan hiçbir zaman yorulmadık. Biz birlikte yürüdükçe güçlendik” diye konuştu.

Başkan Çamyar’ın konuşmasının ardından program müzik eşliğinde devam ederken Ünye Belediyesi Meclis Üyelerinden İbrahim Ecioğlu eşine sürpriz doğum günü pastası hazırlayarak yeni yaşını kutladı.

Programda ayrıca belediye çalışanlarına üzerinde numaraların yer aldığı çikolatalar dağıtılarak gecenin sonunda yapılan çekilişle sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkan yardımcıları,meclis üyeleri, birim amirleri, şefler ve çalışanlar aileleriyle birlikte katıldı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.