son haberler

Çiçek Dünyası Ünye’de açıldı

Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2016 okunma

Çiçek Dünyası Ünye’de açıldı
Gündem
1

15 Yıldır Yalova’da salon ve bahçe süs bitkileri üretimi yapan Yüksel Sarı, Ünye’de 1,5 dönüm kapalı alana sahip serada hem üretim hem de toptan perakende çiçek satışına başladı.

Çiçek Dünyası Ünye’de açıldı 3Ev, işyeri ve bahçe düzenlemelerinde önemli bir yeri olan çiçek alanında Ünye’de önemli bir yatırıma imza atıldı. Salon bitkilerinin yanı sıra bahçe düzenlemelerinde kullanılan yüzlerce çeşit çiçeği bünyesinde barındıran çiçek dünyası Ünye’de açıldı.

Yüceler mahallesi Devlet Sahil yolu kenarında 1,5 dönüm kapalı alana sahip serada hem üretim hem de toptan ve perakende olarak çiçekçilik hizmeti vermeye başlayan Yüksel Sarı, sadece Ünye’ye değil alanında bölgeye hizmet vermeyi hedefliyor. Türkiye’de çiçekçiliğin merkezi olarak öne çıkan Yalova’da 15 yıldır çiçek üretimi yaptığını belirten Yüksel Sarı, “Yalova’da 15’i kapalı olmak üzere 20 dönüm alan da mevsimlik park bahçe süs bitkisi üretiyoruz. Bugüne kadar bir çok il ve ilçede belediyeler aracılığı ile park ve bahçe düzenlemesi gerçekleştirdik. Halen toptan olarak bu alanda hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra bu bölgede de benzer çalışmalara imza atamak üzere memleketimizde de bu yatırımı gerçekleştirdik. Artık çiçek için Yalova’ya gitmeye gerek yok” dedi.

Çiçek Dünyası Ünye’de açıldı 2Ünye’nin mevsim şartlarının park ve bahçelerde kullanılan mevsimlik çiçek üretimi için elverişli olduğunu belirten Yüksel Sarı, talepler doğrultusunda burada da mevsimlik bahçe bitkileri üretimi yapacaklarını belirtti.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.