son haberler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Coşkusu

Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2017 okunma

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Coşkusu
Gündem
0

Ünye Cumhuriyet İlkokulu 23 Nisan öncesi düzenlediği etkinlikle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şenlik havasında kutladı.

Okul İdaresi ve velilerin iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet’in çocukları tüm gün  gönüllerince doyasıya eğlendi.

Şiirlerle başlayan etkinliğe, davet edilen Ünye’nin Dünkü Çocukları gurubu ise etkinliğe renk kattı. Etkinlikte Cumhuriyet’in çocukları, Ünye’nin Dünkü çocukları ile halat çekmece, çuval oyunu, mendil kapmaca, ip atlama, yoğurt yeme, yumurta yaşıma gibi birçok oyun oynadılar. Ayrıca okul bahçesine getirilen Rodeo oyunu ise çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Programda Ünye Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kemal Öztürk yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet İlkokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda bir çocuk şenliği planladı. Bu şenliği öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle ortak hareket ederek belirledik. Buradaki amacımız çocuklarımızın mutlu, gerçekten çocuk olduklarını hissederek okulda bir gün geçirmelerini, o neşeyi yaşamalarını ve bir birleri ile paylaşmalarını arzu ettik. Bu kapsamda unutulmaya yüz tutmuş oyunları da yaşatarak Ünye’nin Dünkü Çocuklarını davet ederek birlikte eğlenmelerini sağladık. Gördük ki çocuklar oyuna adeta aç kalmışlar. Her biri koşuşturarak oyunları oynamaya can atıyorlar. İnşallah böyle güzel günler hep onların olur.  Bizlerin amacı hep onları mutlu etmek ve başarılarını daim kılmaktır. Velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bizi kırmayan Ünye’nin Dünkü Çocuklarına teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.