son haberler

Derede Cesedi Bulunmuştu, Son Yolculuğa Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2017 okunma

Derede Cesedi Bulunmuştu, Son Yolculuğa Uğurlandı
Gündem
0

Ünye’de cesedi derede bulunan 10 yaşındaki Tolga Dağdeviren, gözyaşları arasında toprağa verildi.

İlçenin Saraçlı Mahallesi’nde oyun oynamak için evden çıkan ve eve dönmemesi üzerine anne Sebahat ve baba Sezai Dağdeviren’in mahallede aramalarına rağmen bulunamayan 10 yaşındaki Tolga Dağdeviren’in cesedi polisle birlikte yapılan aramada Kabakçı Deresi kenarında bulundu.

Kesin ölüm sebebinin tespiti için Ordu Devlet Hastanesi’ne götürülen Tolga Dağdeviren’in cenazesi Saraçlı Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından çocuğun cenazesi Ünye Büyük Cami’ye getirildi.

Yeşilkent Darahta Mahallesi’nden Ahmet Dağdeviren’in torunu, Murat ve Recai Dağdeviren kardeşlerin yeğeni, Sezai ve Sebahat Dağdeviren çiftinin oğlu Tolga Dağdeviren’in cenazesi cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mahallesi’nde aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Eren ve Ali Kemal Mehel, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, eski Daimi İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, Belediye Meclis Üyeleri ve aile yakınları katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.