son haberler

Doğru Cevap’tan Öğretmenlere Özel Gece

Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2017 okunma

Doğru Cevap’tan Öğretmenlere Özel Gece
Gündem
0

Ünye Özel Doğru Cevap Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediği geceyle kutladı.

Kaygılar Otel’de öğretmen ve aileleriyle bir araya gelen Doğru Cevap Eğitim Kurumları Yöneticileri, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Gecede bir konuşma yapan Doğru Cevap Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya; “Bilgi sunağını bir güneş gibi aydınlatan, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin mimarlarına dönüştüren değerli öğretmenlerim, 24 Kasım sizin gününüz, sevilmenin ve hatırlanmanın mutluluğuyla dolsun yürekleriniz, evet belki 24 Kasım sizin için önemli bir gün ama biliyorum ki size sevgiyle ve minnetle bakan bir minik gözü görmek, öğrenme hevesiyle yanıp tutuşan dimağları hissetmek sizin için illaki daha büyük bir sevinç kaynağıdır, işte bu yüzden güzel vatanımızın özgür, bağımsız,aydınlık geleceği için bilgi susuzluğu hiç dinmeyecek genç bir nesil ve eğitimi uygarlaşmasını en önemli unsuru sayacak devlet anlayışının daim olmasını diliyorum, değerli öğretmenlerim sizler öğretmek, öğretebilmek gibi insanı ve insanlığı yücelten birimin öncüleri, bilimin sanatın, aydınlığın, iyiliğin, güzelliğin, doğruluğun kısacası insanı insan yapan tüm değerlerin öğreticisi ve koruyucusu olanlarsınız. Eminim ki bir değer yaratmak için verdiğiniz tüm emekleri sevgiyle ve özveriyle yerine getiriyorsunuz, öğrenmek ve öğretmek bu dünya var oldukça önemini koruyacak ve öğretmenlik kutsal bir sanat olmayı daima sürdürecektir. Görevinizin her anını bu farkındalığın yarattığı bir bilinçle hazla ve coşkuyla sürdürmeniz dileğiyle Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” dedi.

Gece müzik eşliğinde devam ederken öğretmenlere özel düzenlenen çekiliş ise geceye renk kattı. Gecede ayrıca slaytlar da yer aldı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.