son haberler

Dolandırıcılık Uyarısı!

Yayınlanma Tarihi: 6 Şubat 2018 okunma

Dolandırıcılık Uyarısı!
Asayiş
0

Son günlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlar uyarıldı.

İlçelerde Kaymakamların, ilde Valinin adını kullanarak işadamlarından para isteyen dolandırıcılara karşı “dikkatli olun” uyarısı yapıldı.

Ordu Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Valiliğimize intikal eden şifahi şikayetlere göre; bazı şahısların, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un adını kullanmak suretiyle maddi yardım talebinde bulundukları öğrenilmiştir. Valiliğimiz veya Valimiz Sayın Seddar Yavuz tarafından herhangi bir gerekçeyle, hiçbir esnaf veya işadamından yardım ya da bağış talebinde bulunulmamıştır. Valimiz Sayı Seddar Yavuz’un adını kullanmak suretiyle esnaf veya işadamlarımızdan yardım talebinde bulunan kişilere asla itibar edilmemelidir” denildi.

Açıklamada ayrıca böyle bir durum ile karşılaşıldığında yapılması gerekenler de şu şekilde açıklandı; “Tereddüt yaşanması halinde ise, Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğünün 223 52 52 numaralı telefonundan durum teyidi yapılmasını, bu teyidi yapmadan da asla herhangi bir hesaba para yatırmamaları veya ödeme yapmamaları, gerekirse durumu güvenlik birimlerine bildirmeleri, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kalmamaları açısından önem arz etmektedir.”

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.