son haberler

En Tatlı Proje Tanıtılmaya Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2017 okunma

En Tatlı Proje Tanıtılmaya Devam Ediyor
Gündem
0

Kadınların el emeği butik çikolatalar görücüye çıktı. ÜTSO’nun da proje ortağı olduğu İş’de Kadınlar Projesi kapsamında üretilen çikolatalar beğeniye sunuldu. Bu kapsamda Ünyetv.net ve Ünye Haber gazetemize yapılan ziyarette projeye bir destek de basın kanadından geldi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Aziz Sezik, ÜTSO Bilgi İşlem Memuru Cem Helvacı ve ÜTSO Personeli Yusuf Ürütürk TİMEF Genel Başkanı, Ünye Haber İmtiyaz Sahibi Şakir Gürel’i ziyaret etti.

Ziyarette İş’de Kadın Projesi’ni anlatan Bilgi İşlem Memuru Cem Helvacı “Projenin toplam bütçesi 168.709,51 Avro’dur. Proje ile 25-50 yaş aralığında yer alan 60 kadın, butik çikolata hazırlama, iş sağlığı ve işçi güvenliği, web tabanlı içerik yönetim sistemleri (e-ticaret) ve girişimcilik olmak üzere 4 ayrı konuda eğitim aldılar. Ünye’den de bu proje kapsamında 7 kadın eğitim aldı. Bundan sonraki süreçte Ünye’de butik çikolata kurulması için çalışmalar sürüyor. Bu konuda Ünye Kaymakamımız ve belediye başkanımızdan destek aldık. Siz basınımızın da yanımızda olduğunu biliyoruz. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

TİMEF Genel Başkanı, Ünye Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şakir Gürel ise bu güzel bir çalışmanın hayat geçirilmesi için yayın organlarının gereken desteği vereceğini belirterek, “inşallah sektörel anlamda devamı gelir. Çünkü ham maddesinin bu memlekette üretildiği bir ürünü burada mamül haline getirmek çok önemli. Bu şimdiye kadar düşünülmesi gereken bir projeydi. İnşallah bundan sonrada başarılı olur” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.