son haberler

Eski Dostlar Yardım Eli Uzattı

Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2017 okunma

Eski Dostlar Yardım Eli Uzattı
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye EDOSDER Ramazan paketlerini muhtaç ailelere ulaştırdı.

Ünye’de 2014 yılında kurulan ve son iki yıldır da Ramazan paketi hazırlayarak muhtaç ailelerin aşına tuz olan Ünye Eski Dostlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaklaşan Ramazan öncesi hazırladığı yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Derneğin adından da anlaşılacağı gibi eski dostların bir araya gelerek kurduğu ve bugün üye sayısı 200’e ulaşan dernek muhtaç ailelerin Ramazan ayında sıcak çorbasına ve aşına katkı sağlıyor.

Dernek üyeleri kendi arasında yaptığı yardım kampanyasıyla aldıkları kumanyaları yine bir araya gelerek kendileri paketlediler. Bu yıl 125 Ramazan paketini hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere üyeleri yardımıyla ulaştırdıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ümit Ürer “biz üye arkadaşlarımızla gün içinde bir araya geliyorduk ama bu zaman zaman aksıyordu. Şimdi derneğimiz çatısı altında lokalimizde sık sık birlikte oluyoruz. Dernek olarak çeşitli aktiviteler de yapıyoruz. Ama bizim için en önemlisi bir başkasına yardımcı olmaktır. Bu nedenle geçen yıl başlattığımız Ramazan yardımını bu yıl da sürdürüyoruz. Bu yıl şimdilik sayı 125 paket ancak halen daha yardımda bulunan üyelerimiz ve dostlarımız var. Bu paralarla da yine Ramazan paketi hazırlayacağız. Amacımız Ramazan ayı başından itibaren muhtaç aileler evlerinde ne pişireceğim düşüncesinde olmadan Ramazan ayı öncesinde dağıtılan kumanyaları kendi keyfine göre hazırlamalarını sağlamaktır. Geçen yıl başlattığımız bu kampanyada 80 koli hazırlamıştık bu yıl ise neredeyse 1,5 katına çıktı. Biz malzemeleri toptancıdan alıyoruz ve sıradan bir Ramazan paketi yerine gerçek ihtiyaçları pakete koyuyoruz” dedi.

Başkan Ürer ayrıca kapılarının tüm Ünyeli’lere açık olduğunu da ifade ederek, “isteyen herkes Kaledere Mah. Çınarlık Cad. No:5’teki adresimize gelerek üye olabilir” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.