son haberler

Evlilik İçin İlk Adımı Attılar

Yayınlanma Tarihi: 9 Ekim 2015 okunma

Evlilik İçin İlk Adımı Attılar
Gündem
0

Bilgi İşlem Uzmanı İlknur Dinç ile Mali Müşavir Hüseyin İnce, düzenlenen törenle nişanlandılar.

Dinç Otopark Kurucusu Artist Fahri lakabıyla tanınan Yeşilçam’ın bir dönem yakışıklı Jönü Fahri ve Meral Dinç’in torunu, otopark işletmecisi Mustafa ve Emine Dinç çiftinin kızları ile Rahmetli Sami ve Emine İnce çiftinin oğulları Hüseyin İnce, düzenlenen nişan töreni ile nişanlandılar. Nişan törenine Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Emniyet Müdürü Ömer Akar ile Dinç ve İnce Ailesi ile yakınları katıldı.

İlknur Dinç ile Hüseyin İnce’nin nişan töreninde konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, evliliğin kutsal bir müessese olduğunu belirterek, “Evliliğe giden yolda ilk adımı nişanlanarak atıyorsunuz. Her gününüz böyle mutluluk içinde geçsin” diyerek genç çiftin yüzük kurdelesini kesiti.
Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten Fahri Dinç, “Çocuklarımdan sonra torunumun da mürüvvetini görmek beni çok mutlu etti. Allah her kese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Emniyet Müdürümüz Ömer Akar başta olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.