son haberler

Farklı Konseptiyle Darızade Cafe&Pastane

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2017 okunma

Farklı Konseptiyle Darızade Cafe&Pastane
Gündem
0

İşletmeciliğini 3 Kardeşin yapacağı Darızade Cafe&Pastane hizmete girdi.

Liseler Mahallesi Hükümet Caddesi No:11’de Ünye ve Bölge halkına kafe ve pastanesiyle hizmet verecek olan Darızade açıldı. İşletmeciliği Davut, Mustafa ve Eyüp Darıoğlu’nun yapacağı işletmenin açılışına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılışa katılanlara teşekkür eden Darıoğlu kardeşler işletmenin Ünye’ye hayırlı olmasını dilediler.

Ankara’dan bugün dönen ve ayağının tozuyla açılışa katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaptığı açıklamada “Ünye’miz son yıllarda değişim ve dönüşümün içerisinde. Bu işyerlerinin genel konseptine de yansıyor. Başta belediyenin mülkleri olmak üzere tüm mülklerimiz yenileniyor. Sokaklarımız, caddelerimiz yenileniyor ki dün yaptığımız toplantıda bu caddemizi yani Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ni otogara kadar olan kısmının alt yapısında çalışma yürütülecek. Tabi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bayramdan sonra bu çalışmayı başlatma kararı aldık. Hükümet Caddesi’nde olduğu gibi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte planlamalarını yaptık. Tabi bu çalışmalarımızla birlikte sokaklarımız güzelleştikçe işyerlerimiz güzelleşiyor ve değişiyor. Bu bölgede böyle bir ihtiyacı giderdiği için ben işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni iş yerinin hem istihdama, hem ekonomiye hem de Ünye’mizin gelişmesine katkı sunmasını diliyorum” dedi.

 

Yapılan duaların ardından “hayırlı olsun” dilekleriyle kurdele kesilirken daha sonra katılanlara yapılan ikramlarda kafe ve pastanenin lezzetleri tadıldı.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.