son haberler

Felç Kalmaktan Kurtuldu!

Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2017 okunma

Felç Kalmaktan Kurtuldu!
Gündem
0

Ünye’nin sevilen simalarından Kenan Haznedar geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı Çakırtepe Hastanesinden sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edildi.

Terme de geçirdiği trafik kazası sonucu pert olan aracın içinden sağ çıkarılan Kenan Haznedar burada 112 aracılığı ile Terme Devlet Hastanesine götürüldü.

Terme Devlet Hastanesinde yapılan ilk muayene ve tetkiklerin ardından belde kırık ve omurilik yaralanması olduğu tespit edilen Kenan Haznedar buradan Samsun’da bir hastaneye sevk edildi. Bunun üzerine, Ünye Çakırtepe Hastanesine gelmek isteyen Kenan Haznedar ve yakınları Çakırtepe Hastanesinin Özel Ambulansı ile hastanenin acil servisine getirildi.

Acil serviste bekleyen hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından gerekli muayene ve tetkiklerin yapılmasının ardından acil olarak ameliyat kararı alınan Kenan Haznedar başarıyla gerçekleşen ameliyatın ardından servise alındı.

Erken ve gecikmeden yapılan cerrahi müdahale sayesinde ömür boyu felç kalmaktan kurtulan Kenan Haznedar bir hafta gibi bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşmuş bir şekilde taburcu edildi.

Geçirdiği kaza ile ilgili açıklama yapan Kenan Haznedar sağlığına kavuşmasında en büyük etkenin Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu olduğu vurgusunu yaptı.

Sabaha karşı saat 4 te Çakırtepe Hastanesi Acil Servisine kendi ve yakınlarının isteği ile geldiğini söyleyen Haznedar, o saatte doktorum Ahmet Eroğlu kapıda beni bekliyordu doktorumu görünce moral olarak zaten kendimi iyi hissettim dedi.  Doktorunun hiç gecikmeden kendisini ameliyata aldığını söyleyen Kenan Haznedar, doktorunun gerçekleştirdiği başarılı ameliyatla ömür boyu yatağa mahkûm kalmaktan kurtulduğunu söyledi.

Böylesine büyük ameliyatın Ünye de yapılabilmesinin gururunu yaşadığını belirten Kenan Haznedar hastanenin ve doktoru Ahmet Eroğlu’nun bölge için bir kazanç olduğunu ifade etti

Başta böylesine bir sağlık kuruluşunu Ünye’ye kazandıran hastane ortaklarına, Yönetim Kuruluna ve özellikle hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Davut Durak’a sonsuz teşekkür ettiğini ifade eden Kenan Haznedar; ameliyatını gerçekleştiren ve kendisine ikinci baharını yaşatan doktoru Ahmet Eroğlu’na ve tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ve şükranlarını iletti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.