son haberler

Fetö’den Tahliye Edilen Başkanının Doktor Kızını Kahraman Gibi Karşıladılar

Yayınlanma Tarihi: 25 Kasım 2016 okunma

Fetö’den Tahliye Edilen Başkanının Doktor Kızını Kahraman Gibi Karşıladılar
Gündem
0

FETÖ soruşturması kapsamında İzmir’de gözaltına alınarak tutuklanan Çaybaşı ilçesi Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın doktor olan kızı tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

15232277_680919025409074_7679241564437069490_nİzmir Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden geçen yıl mezun olan ve aynı üniversiteye bağlı İzmir’de ki tıp merkezinde çalışmaya başlayan Bahar Yanık, Fetö soruşturması kapsamında tıp merkezinin kapatılması üzerine ailesinin yanına dönmüştü. Bahar Yanık, bir ay önce memleketi Çaybaşı’nda bulunduğu sırada FETÖ üyelerinin haberleşmede kullandığı ‘ByLock’ programını kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Yanık, bir aydır tutuklu bulunduğu İzmir’de ki cezaevinden avukatı tarafından yapılan itirazların kabul edilmesi neticesinde tutuksuz yargılanmak ve yurt dışı yasağı ile tahliye edildi.

Belediye Başkanının kızının tahliye edilmesinin ardından Çaybaşı’na gelişi sırasında ilçeye bağlı mahalle muhtarları ve belediye çalışanlarının karşılaması dikkat çekti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.