son haberler

Fevzi Çakmaklıları Sevindiren Haber

Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2017 okunma

Fevzi Çakmaklıları Sevindiren Haber
Gündem
0

Ünye 1 Nolu dolmuş hattının güzergahı uzatıldı. Atatürk Mahallesi’nden başlayıp Döşemedibi Mahallesi’nde sona eren güzergaha Fevzi Çakmak Mahallesi de eklendi. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine konuyu takip ettiklerini ve yaklaşık 7-8 aylık çalışma sonucunda güzergahın uzatılması yönünde karar aldırdıklarını ifade etti.

Buna göre yeni güzergah şöyle belirlendi;

Atatürk Mahallesi’nden başlayan ve Döşemedibi Mahallesi’nde sona eren güzergah, Döşemedibi’nden sonra Yaşar Gazi okuluna devam ederek Fevzi Çakmak Mahallesi’nde sona erecek. Hat güzergahı Yaşar Gazi okulun, Söğütlü 14.sokak, Tamirhane Sokak, Sağlık Ocağı, Muhtarlık Önü, gazhane, Kayasan, Nuriye Yolu 2. Sokak ve Arınbaşı son durak.

Gidiş; Arınbaşı’ndan kalkacak olan dolmuş; Nuriye Yolu 2. Sokak, Kayasan, Gazhane Sokak, Balık Değirmeni, Çınar Sokak, Atatürk Mahallesi, Çakırtepe Hastanesi.

Yeni güzerhagın bugün itibariyle uygulamaya koyulduğunu açıklayan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, “vatandaşlarımız yoğun talepte bulunmuştu. Bizde ilgili yerlere giderek durumu ilettik ve 7-8 ay gibi bir beklemenin ardından güzergahı uzattık. Güzergah şimdilik Arınbaşı’nda sona eriyor ancak mahallemize yapılacak olan Kız Meslek Lisesi’nin inşaatı tamamlandıktan sonra güzergah lisenin yanına kadar uzatılacak. Ben emeği geçenlere mahallem ve heyetim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.