son haberler

Fevzi Çakmak’ta Ak Parti Rüzgarı

Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2018 okunma

Fevzi Çakmak’ta Ak Parti Rüzgarı
Gündem
0

24 Haziran seçimleri arefesi Ak Parti Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran’ın yanı sıra Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ve Mahalle Muhtarı Hasan Çalışkan mahalle sakinlerini seçim otobüsünden selamladı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı ve miting havasında geçen programda Ak Parti’nin yaptıkları ve yapacakları anlatıldı.

Doğalgaz, altyapı, sıcak asfalt, cephe giydirme, sosyal yaşam merkezi, yeni okul inşaatları, dere ıslahı gibi bir çok yatırıma kavuşan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapılan mitingde konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “24 Haziran’ın önemini her platformda ifade ettik. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, teknoloji ve sanayi gelişiminde gençlerin ihtiyacı ve geleceği düşünme noktasında 24 Haziran’ın önemi çok büyük. Bu nedenle Dünya Mazlumlarının lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye hazır mısınız” diyerek Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Ak Parti Ünye Teşkilatı olarak iyi bir kampanya dönemi geçirdiklerini ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ” sıkılmadık el, dokunulmadık kişi bırakmadık. Bu süre boyunca bizlerle beraber başta ilçe başkanımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ve bizimle birlikte Ordu’nun tamamına yetişmeye çalışan milletvekili adaylarımız herkese dokunmaya gayret ettik. Yaptıklarımızı anlattık, yapacaklarımızı anlattık. Gördük ki halkımızın Ak Parti’ye olan inancı ve teveccühü artarak büyümüş. Bu nedenle ben sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ise “24 Haziran için Fevzi Çakmak Mahallesi kararını vermiş. daha önceki dönemde Ak Parti’ye verdiği desteği bu seçimde de artarak verecekler. Ben buradan bunu görüyorum” dedi.

“Ünye Seninle Gurur Duyuyor” tezahüratlarıyla konuşmasına başlayan Ak Parti Ordu Milletvekili Yavuz Selim Kıran ise ” Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran’da Ak Partimizin yine birinci parti çıkacağına sizin coşkunuzla inancım tamdır. Bu seçimlerde artık Cumhurbaşkanlığı sistemi de değişerek hizmet noktasında engel olan bürokrasi de ortadan kalkacaktır. Bu nedenle seçimin önemi hayli büyüktür. Buradaki coşkulu kalabalık ile sandıkları patlatacağız inşallah. Bu seçimde de yine Ak Parti farkını ortaya koyacaktır. Biz de sizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.