son haberler

Fotoğrafları Adana’da Sergileniyor

Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2015 okunma

Fotoğrafları Adana’da Sergileniyor
Gündem
0

Türkiye Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi, “’Önce İş Güvenliği”’ konulu fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışmaya Ünye’yi temsilen katılan Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay, 2 sergileme ödülüne layık görüldü.

Ünyeli Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay GİFSAD, FİAP World Cup, 3rd Greek Photographic Circuit 2015 gibi uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarısını Adana’da gerçekleştirilen ”Önce İş Güvenliği” konulu fotoğraf yarışmasında da sürdürerek, ilk 15 fotoğraf içerisinde 2 fotoğraf sergileme başarısı gösterdi.

100 yarışmacının toplam 400 fotoğrafla katıldığı “’Önce İş Güvenliği”’ konulu fotoğraf yarışmasında, Ünyeli sanatçının gösterdiği başarı beğeni topladı. Gittiği her yerde Ünye’nin tanıtılmasına aracı olan Şeref Akçay, şu sıralar ise Kayseri’de düzenlenen Develi Sultan Sazlığı Foto Safarisi’nde Ünye’yi temsil ediyor. “Yöresel Doğa ve Yerel Yaşam” konularında yarışacak olan Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay, oradan da ödüllerle döneceğine inandığını belirtti.

Duygu ve düşüncelerini aldığımız fotoğraf Sanatçımız Akçay, başarılarını sürdüreceğinin sözünü verirken; “Adana’da gerçekleştirilen “’Önce İş Güvenliği”’ konulu fotoğraf yarışmasında 400 fotoğraf içerisinden ilk 15’e iki fotoğrafım seçildi ve sergileme ödülü verildi. Daha öncesinde de birçok yarışmada derece elde ettim ve çok şükür hiç ödülsüz dönmedim. Şu anda Kayseri’de Sultan Sazlığı Foto Safarisindeyim. Burada “Yöresel Doğa ve Yerel Yaşam” konularında fotoğraflar çekiyoruz. Buradan da ödülle döneceğime inanıyorum. Her zaman dediğim gibi başarılarımı arttırdıkça Ünye’nin ismini duyurmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde de önemli yarışmalar gerçekleştirilecek. Yine en iyi şekilde Ünye’yi temsil etmeye çalışacağım” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.