son haberler

Gazeteci Şenay Tezel Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2017 okunma

Gazeteci Şenay Tezel Hayatını Kaybetti
Gündem
7

Gazeteci Kansere Yenildi

Ünye’de basın sektörüne 20 yıl hizmet veren ve Hizmettv’nin haber spikeri olarak tanınan Şenay Tezel 2 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti.

2015 yılı Temmuz ayında evlenen ve kısa bir süre sonra mide kanseri teşhisi konulan gazeteci Şenay Tezel, yaklaşık 2 yıl Ünye ve Samsun’daki hastanelerde tedavi görmesine rağmen durumu ağırlaşınca, bir hafta önce Ünye Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine alındı. Şenay Tezel bu sabah saat:08.30 sıralarında, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şenay Tezel’in, bugün ikindi namazına müteakip, evlerinin yanındaki Atatürk Mahallesi 100. Yıl Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından, aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Bizler de Ünye TV olarak meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Şenay Tezel Kimdir?

26 Mat 1973 tarihinde Erdoğan ve Mediha çiftinin kızı olarak Ünye’de dünyaya geldi. Ziraat Bankasından emekli olan babasının memuriyeti dolayısıyla, İlk ve orta öğrenimini Ünye ve Samsun’da yaptı. Öğreniminin ardından, o dönemde Ünye’den yayın yapan Ordu’nun ilk televizyonu Hizmet TV’de gazeteciliğe başladı. Kısa bir süre sonra mesleğinde büyük başarılar kaydeden Şenay Tezel, Haber Merkezi Müdürlüğü ve Hizmet Yayın Grubu Genel Müdürlüğünün yanı sıra, televizyonun ana haber bültenlerini de sunmaya başladı. Son olarak Ünye TV tarafından gerçekleştirilen “Ünye’den Dünya’ya AB ile Medya Açılımı” Avrupa Birliği Bakanlığı projesinin koordinatörlüğünü yaptı. Evlendiği 2015 Temmuz ayına kadar 20 yıl gazetecilik mesleğine başarıyla hizmet ettikten sonra emekli olan Şenay Tezel Alemdağ, sarı basın kartı sahibiydi.

7 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.