son haberler

Genç Yaşlı 1834 Öğrenci Mezun Oldu

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2016 okunma

Genç Yaşlı 1834 Öğrenci Mezun Oldu
Gündem
0

ODÜ’lü öğrencilerin mezuniyet heyecanının Kampüs alanından sonraki durağı ise Ünye Kapalı Spor Salonu oldu.

Ünye Kapalı Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Ordu Üniversitesi Rektör Vekili ve Ünye İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Akkuş Genç Yaşlı 1834 Öğrenci Mezun Oldu 3Kaymakamı Hüseyin Atila, İkizce Kaymakamı Yusuf Turan, Ünye Garnizon Komutanı J. Binbaşı Gökhan Coşkun, Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara ile Ünye, Akkuş ve İkizce Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve ODÜ’lü akademisyenlerin katıldı.

Mezuniyet töreninde Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, İkizce ve Akkuş Meslek Yüksekokulunda eğitimini tamamlayan bin 825 öğrencileri mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet töreninde sadece gençlerin olmaması dikkat çekti.

Genç Yaşlı 1834 Öğrenci Mezun Oldu 4Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan törende mezunlar adına konuşmayı Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki öğrenimini birincilikle bitiren Burcu Çakır yaptı. Çakır konuşmasında bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerine ve 4 yıl boyunca kendilerine emek harcayan hocalarına teşekkür etti.

“Mezuniyet Törenlerinin Eğitim Kurumları İçin En Özel Günlerdir”

Konuşmasında mezuniyet törenlerinin eğitim kurumları için en özel günler olduğunun belirten Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan mezun öğrencilere seslendi. Noyan “ Geleceğimizin teminatı göz bebeğimiz sevgili öğrenciler, hayatınızın uzun ve aynı zamanda zorlu bir Genç Yaşlı 1834 Öğrenci Mezun Oldu 2sürecini tamamlamanın mutluluğunu yaşadığınız bugünde, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda önemli bir aşamayı geride bırakıyorsunuz. Yüreklerinizi coşku ve heyecanla dolduran bu törenle yaşamınızda yeni bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. ‘Benim güneşim batar yeniden doğmak için’ sözünün gereği olarak bugün sizlerden ayrılıyoruz. Bu ayrılıkta biraz hüzün var. Ancak bunun bir ayrılık değil bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Sizler, Ordu Üniversitesinin daima gururu olacaksınız. Ordu Üniversitesi mensubu olarak eğitim hayatınız süresince edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız değerler hayatınızın bundan sonraki kısmında sizlere ışık olacak ve yolunuzu aydınlatacaktır. Üzerinizde emeği bulunan başta aileniz ve hocalarınız olmak üzere herkesin beklentilerini karşılamak için yılmaz bir mücadele azmiyle çok çalışmalı, ülkemiz ve milletimiz adına üstlendiğiniz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. Bu duygu ve düşüncelerle mezuniyetinizin kutlu, gönlünüzün mutlu, yolunuzun ve bahtınızın açık olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye Meslek Yüksekokulu, İkizce Meslek Yüksekokulu ve Akkuş Meslek Yüksekokulu’nda bölümlerini başarıyla bitirerek dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Toplamda 1825 öğrencinin mezun olduğu törenin devamında okul birincisi öğrenciler mezuniyet kütüklerine plaket çakarak isimlerini birinci olmuş diğer mezun öğrenci listesine eklemiş oldu. Törenin sonunda öğrencilerin kep atma töreni gerçekleştirildi. Kep atan öğrenciler Karadeniz müzikleriyle eğlendikten sonra mezuniyet töreni sona erdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.