son haberler

Giresun’da Terör ve Asayiş Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2017 okunma

Giresun’da Terör ve Asayiş Toplantısı
Gündem
0

Giresun’da yapılan Karadeniz Bölgesi İl Valilikleri Terör ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na Ordu Valisi Seddar Yavuz da katıldı.

Toplantı öncesi Giresun Valiliğine geçen Vali Seddar Yavuz, burada Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz,  Karadeniz Bölgesi İl Valilikleri Terör ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı”na katılmak üzere geldiğim Giresun’da, Sayın Valimizi ziyaret etme fırsatı buldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ise, “Sayın Ordu Valimizin nezaket ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

Vali Seddar Yavuz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Daha sonra toplantıya geçildi. Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tokat Valisi Ömer Toraman ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, illerin İl Jandarma Komutanları ve Emniyet Müdürleri katıldı.

“Karadeniz Bölgesi İl Valilikleri Terör ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile ilgili bilgi veren Vali Seddar Yavuz, Trabzon Giresun ,Gümüşhane, Bayburt, Tokat ve Rize Valilerinin katılımıyla bölgenin başta güvenlik ihtiyaçları sorunlarının ele alındığını söyledi.

Vali Yavuz, “Bölgede terör örgütlerinin faaliyetleri ve buna ilişkin alınacak tedbirler gözden geçirildi. Güvenlik birimlerimizden istihbarat birimlerimizden gerekli bilgiler alındı ve buna ilişkin alınacak ortak tedbirler gözden geçirildi. Faydalı bir toplantı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Bölgedeki asayiş olayları ile ilgili bilgilendirme ve koordinasyon konularının ele alındığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.