son haberler

“Görevimin Başındayım” Ama…

Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2018 okunma

“Görevimin Başındayım” Ama…
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, kamuoyunda konuşulan “Ergün Görevden Alındı” şeklinde ki haberlere tepki göstererek görevinin başında olduğunu ancak her şeyin olabileceğini belirtti.

Ünye kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti İlçe Kongresi geçtiğimiz günlerde ertelenmiş ve ertelemeyle birlikte Ak Parti’de yenilenme hareketi başladığına dair düşünceler sıkça ortaya atılmıştı. Kamuoyunda ki bilgi kirliliğinin önüne geçmek isteyen Ak Parti yönetimi, Ünye’de ki basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Ergün yaptığı konuşmada görevinin başında olduğunu, yapılan haberlerin şahsından çok partiye zarar verdiğini ve fitne yayanların maalesef parti içinden olduğunu ifade etti. Ergün ayrıca, genel merkezin kongre sürecini uzatmakla birlikte bu bölgede çalışma yürüttüğünü, kendilerine görev verilmesi taktirde devam edeceklerini, başka birinin belirlenmesi halinde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

“Şahsımdan Çok Partimiz Yıpratılıyor”

Ak Parti Ünye İlçe başkanı Arif Ergün’ün açıklamaları şu şekilde; “Uzun süredir sistematik olarak devam eden şahsıma yönelik yıpratma ve karalama kampanyasının özellikle son günlerde şiddetinin daha da artırılarak devam ettirilmeye çalışıldığını, hep birlikte görmekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN Bey’in  talimatıyla ‘Teşkilatların yenilenme’ hareketini duymayan ve bilmeyenimiz yoktur. Bu bağlamda her yerde olduğu gibi İlimiz ve ilçelerimizde yeniden yapılanma süreci de olağan olarak başlamış durumdadır.

Hal böyle olunca, özellikle ilçe başkanlarının karşısında yer alanların, yeni yönetimden görev bekleyenlerin, yeni yönetime yakın durmak isteyenlerin her gün sokak siyasetini alevlendirip yıpratma ve karalama kampanyasını körükleyerek aslında şahsımızdan daha çok partimize, davamıza zarar verme noktasına geldikleri apaçık görülmektedir.”

“Fitne Yayanlar Maalesef Parti Mensuplarımız”

Bu dedikoduları yapanların, fitne ateşini yakanların büyük bir kısmı maalesef parti mensubu olanlardan oluşmaktadır. Herkes kendi yorumunu, kendi anlayışını doğruymuş gibi kabul ederek yaşanmış bir gerçek gibi insanlara sunmaya, bu vesile ile onları yanıltmaya çalışmaktadır. Yapılan bu fütursuz eylem doğrudan Partimize ihanettir. Neymiş efendim, İlçe Başkanı Arif Ergün Ankara ya çağrılarak istifa ettirilmiş. Yeni ilçe başkanı falanca kişiymiş

İşin en garip yanı ise körler ve sağırlar birbirini ağırlar misali kurguladıkları bu yalanlara, iftiralara kendilerinin de inanıyor olmalarıdır. Böyle durumlara sebep olanlar, destek olanlar, kendi kişilik ve kimliklerine de zarar vermektedirler. Onlara sesleniyorum; lütfen kendinize gelin, özünüze dönün, olaylara at gözlüğü ile bakmaktan kaçının. Bu dava birimizin değil hepimizin davasıdır.

“Görevimizin Başındayız”

Partimizin 5.Olağan kongresi tabi ki yapılacaktır. Ancak şu asla unutulmamalıdır ki Mevcut yönetimimiz o tarihe kadar görevinin başındadır, o tarih geldiğinde ise Allah razı olsun derler. Yeni bir aday gösterirler veya siz devam edin derler. Önemli olan davanın hangi makamında olduğumuz değil bu kutlu davanın içinde yer alıyor olmamızdır.  Bunun özellikle bilinmesini istirham ediyorum. Arif Ergün’ün ilçe başkanlığı döneminde yapılanlara lütfen herkes bir baksın incelesin, son yılların seçim sonuçlarını herkes gözden geçirsin mukayese etsin. Yapılan bu talihsiz açıklamalar, yorumlar bu bilgi kirliliği aslında kimsenin işine yaramamaktadır. Sadece ve sadece tekrar söylüyorum partimize, kutlu davamıza zarar vermektedir. Maksatlı ve nasıl servis edildiği herkes tarafından da bilinmektedir. Ancak şu da unutulmamalıdır ki Ak Parti Ünye İlçe Başkanının görevden alınması gibi bir durum asla söz konusu değildir. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım görevimizin başındayız.

Genel Merkez ne Uygun Görürse Sizlerle Paylaşacağız

Bizlere genel merkezimizden herhangi bir şekilde bir talimat geldiği takdirde bunu kamuoyu ile paylaşacağımız bilinmelidir. Bu davanın hizmetkârı olmaktan onur duydum, gurur duydum. Önümüzde yaşanması gereken olağan bir süreç var bu süre normal şekilde işleyecek. Lütfen hiç kimse asılsız ve mesnetsiz iddialarla, aynı zamanda yalan iftiralarla kamuoyunun kafasını karıştırıp algı yaratmaya kalkışmasın” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.