son haberler

Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliye’ye Sevk Edildi

Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2016 okunma

Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliye’ye Sevk Edildi
Gündem
0

Ünye’de, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında iş adamlarının da bulunduğu 11 kişiden 7’si adliyeye sevk edildi.

Ünye’de, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen kişilere yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda aralarında iş adamlarının da olduğu ve gözaltına alınan 11 kişiden 7’si Ünye Adliyesi’ne sevk edilerek hakim karşısına çıktı. Emniyette 4 kişinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınanların ev ve iş yerlerinde arama yapan polis, bilgisayarların hard disklerine ve cep telefonlarına el koydu.

Ünye’de yapılan operasyonlarda Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 59, Ünye Emniyet Müdürlüğü’nden 5, Ünye Müftülüğünden 1, Ünye Vergi Dairesi ve Ünye Açık Cezaevi’nden 1 kişinin görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.