son haberler

Güdek, Bek’e Devretti

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2018 okunma

Güdek, Bek’e Devretti
Gündem
0

Ünye’de 26 yıldır faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi olağan kongresinde mevcut Başkan Arslan Güdek aday olmayarak, görevi seçime tek liste giren Mahmut Bek’e devretti.

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Olağan Genel Kurulu 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube binasında gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir-gider cetveli okundu ve oylandı.

Ünye’de 1992 yılında bu yana 26 yıldır faaliyet gösteren derneğin olağan kongresinde, 2015 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Arslan Güdek aday olmayarak, seçime tek liste giren Mahmut Bek’e destek verdi.

Güdek, “Kongrede Ünye’nin renkli simalarından ve herkes tarafından sevilen biri olan Mahmut Bek kardeşimiz aday oldu.  Bizde onun bir dönem başkanlık yapmasını çok istiyorduk. Yıllardır süren baskılarımızın nihayetinde Mahmut kardeşimiz kabul etti. Bende Mahmut Bek başkanlığındaki yeni yönetime çalışmalarında yardımcı olacağım. Yönetime giren tüm arkadaşlarımız çalışacak. Güzel çalışma ve projelere imza atacağız”  diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube Başkanı olan Mahmut Bek ise, “Biz bugün başkanlığı değil; bir aile olmanın zenginliğini paylaşmak için bir aradayız. Hedefimiz ve amacımız; değişen, gelişen dünyada ve Ünye’de engellinin yerini almasıdır. Bizim bir proje üzerinde hareketliliğimiz değil; engellinin engelliliğine, ruhuna ve bedenine göre yaşam kalitesini yükseltmek üzere yola çıktık. Engelli ilk önce gelişip büyütmeli ki çevresine daha fazla yardım edebilsin” dedi.

Mahmut Bek’in başkanlığında yönetim kurulu Arslan Güdek, Serpil Türk, Zekai Şen, Yılmaz Işık’tan oluştu.

Ünye KENT Haber

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.