son haberler

Hedefe Az Kaldı

Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2015 okunma

Hedefe Az Kaldı
Gündem
0

Yarım kalan ve ihale süreci yılan hikâyesine dönen yeni Ünye Devlet Hastanesi inşaatı, tüm hızıyla sürüyor. İhaleyi alan müteahhit firma, ekip ve ekipmanları ile hastanede çalışmalarını sürdürürken, hedef olarak belirlenen 100 günlük sürenin dolmasına 1 ay kaldı.

2010 yılında yapımına başlanarak yaklaşık %90’lık kısmı tamamlandıktan sonra yüklenici firmanın iflas etmesinin ardından çalışmaların durduğu 300 yataklı Ünye Devlet Hastanesi inşaatının yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Edinilen bilgilere göre inşaat çalışmalarında herhangi bir aksaklığın olmadığı ve daha önce hedeflenen Mayıs ayı sonunda açılışın yapılacağı belirtiliyor.

Ergün’den Sıkı Takip
Hastane inşaatının yapımını Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün yakından takip ediyor. Düzenli olarak hastane inşaatını ziyaret eden Arif Ergün ve yönetimi, belirlenen hedefe ulaşılacağı konusunda emin. İlçe Başkanı Ergün, “Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş ve milletvekillerimiz hastane inşaatının tamamlanması hususunda büyük gayret sarf ediyor ve yakından takip ediyorlar. Biz de hastanenin son halini görmek ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla sık sık ziyaret ediyoruz. İnşallah bir aksilik olmadan inşaat tamamlanacak. Çalışmaları yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.