son haberler

Herkese-Her Keseye Göre Açık Büfe Kahvaltı

Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2016 okunma

Herkese-Her Keseye Göre Açık Büfe Kahvaltı
Gündem
0

herkese-her-keseye-gore-acik-bufe-kahvalti-4Türkiye’de sadece birkaç tane örneği bulunan gramla açık büfe kahvaltı keyfi Bella Cafe ile artık Ünye’de. Açık büfe kahvaltıda sınırsız seçenek sunan Bella Cafe’de fiks fiyat yerine yediğiniz kadarını ödüyorsunuz. Uygulama ile israfın önüne geçildiği gibi, çok daha ekonomik olarak kahvaltı imkanı sunuluyor.

Son yıllarda kahvaltı yapmak isteyenlerin tercih ettiği yerler açık büfe kahvaltı sunan mekanlar. Sınırsız seçenekleri ile hem göze hem de damağa hitap eden açık büfe kahvaltı keyfi, Ünye Bella Cafe’de bilindik uygulamaların biraz dışına çıkılarak fiks fiyat yerine yediğin kadar ödeme imkanı ile daha ekonomik bir kahvaltı keyfi yaşatıyor.

Bella Cafe’de onlarca çeşit arasında kahvaltı tabağınıza aldığınız kahvaltılıkları tartarak gramına göre ödeme yapıyor, böylelikle de israfın önüne geçilmiş oluyor. Türkiye’de sadece birkaç örneği bulunan uygulamayı Ünye’de müşterilerine sunan Bella Cafe’de günün her saati açık büfe kahvaltı yapmak mümkün.

Kahvaltının sadece, peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık ve çaydan ibaret olmadığını belirten Bella Cafe işletmecisi İlyas Sönmez, “Felsefemiz daha çok beş yıldızlı otellerde veya restoranlarda yüksek ücret ödenerek alınabilen açık büfe kavramını herkese-herkeseye hitap herkese-her-keseye-gore-acik-bufe-kahvalti-5eder şekilde yorumlamak ve Ünye halkına en iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz cafe hizmetlerinin yanı sıra günün her saatinde açık büfe kahvaltı hizmeti sunuyoruz. Bizim burada çıkan kahvaltı ürünlerinin hepsi günlüktür” dedi.

Bizde israf yok

Açık büfe kahvaltının gramla satışı sayesinde israfında önüne geçildiğini belirten İlyas Sönmez, “Biz burada haftanın 7 günü kahvaltı veriyoruz. Yaklaşık 50 çeşit kahvaltılık ürünümüz bulunuyor. Kahvaltılıkların kilosu 23 TL. Çay ve ekmek ise ücretsiz. Bu uygulama ile 5-6 liraya kahvaltı yapmak pekala mümkün” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.